Hava Durumu

AK Partili Yazıcı'dan 24 Haziran yorumu: 'Hiçbir vatandaşın fantezi yapma hakkı yok'

24 Haziran'daki seçimlerin önemini vurgulayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Bu seçim hayati derecede önemli. Hiçbir vatandaşın fantezi yapma hakkı yok. Türkiye'yi belli bir yere getirdik, fantezi yapma lüksümüz yok, büyük fotoğrafa bakalım" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2018 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2018 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Partili Yazıcı'dan 24 Haziran yorumu: 'Hiçbir vatandaşın fantezi yapma hakkı yok'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, FOX TV canlı yayınında İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı. 24 Haziran'daki seçimlerle ilgili değerlendirme yapan Yazıcı, "Bu seçim hayati derecede önemli. Hiçbir vatandaşın fantezi yapma hakkı yok. Türkiye'yi belli bir yere getirdik, fantezi yapma lüksümüz yok, büyük fotoğrafa bakalım" dedi.

'ALIŞMIŞ, KUDURMUŞTAN BETERDİR DERLER'

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce hakkında da konuşan Yazıcı, "İnce ince bir şeyler bir şeyler yapıyor. Olumsuzluk üzerinde siyaset tarzı olabilir mi? 'Alışmış kudurmuştan beter' derler. Bu, bunu hatırlatıyor. CHP'nin geçmişinde de bu tür söylemleri var. Şık bulmuyorum" dedi.

EKONOMİ DEĞERLENDİRMESİ

Yazıcı, ekonomiye ilişkin de şu değerlendirmelerde bulundu: "Ekonomi dünyadaki genel trendi dikkate aldığınızda Türkiye kötü bir yerde değil. İyi bir yerde olduğunu söylemek mümkün. Rakamlar gösteriyor. Bir örnek vereyim. 2017 yılında Türkiye'nin büyümesi nedir 7.4? Gelişmiş ülkelere baktığımızda ikinci sırada OECD birinci sırada."

DOLAR HATIRLATMASINA 'DIŞ OPERASYON' YANITI

Yazıcı, Küçükkaya'nın "Dolar geldi 4.50, faiz 17.50 efendim..." hatırlatması üzerine de "Ha orada bir operasyon var. Dış operasyon var" cevabını verdi.

DIŞ OPERASYONA AÇIK OLDUĞUMUZ SÖYLENEMEZ'

​Yazıcı, "Bizim hatalarımız yok mu orada? İçeride yapmamız gereken ödevleri yapmamak kaynaklı... Dış operasyona açık mıyız?" sorusuna da şu yanıtı verdi:

"Dış operasyona açık durumda olduğumuz söylenemez. Elbetteki dış operasyon olarak nitelediğimiz döviz üzerinden yapılan icareetlar toplumda hissedilirse bizim de dönüp kendimize bakmamız gerekyor. Bakıyoruz dikkatliyiz. Ekonomi yönetimi izliyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.