Hava Durumu

Akçanlılar Şenliği'nde kardeşlik rüzgarı...

Akçanlılar Derneği'nin bu yıl 2.'sini düzenlediği Akçanlılar Köyü Şenliği, eğlenceli anlara sahne oldu. Aşık atışmasının yapıldığı gecede Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kutlucan, 45 yıllık Bursa macerasından bahsederek "Birçok iş sahasında 3 bin kişiye iş veriyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2018 08:49
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2018 08:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Akçanlılar Şenliği'nde kardeşlik rüzgarı...

-Sercan Diyaroğlu-

Merakla beklenen Akçanlılar Köyü Şenliği bu yıl Barış Manço Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Özmen, Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Koordinatörü Yaşar Elmas, Muş Vakfı Başkanı İhsan Akın, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Dinçer Yasa ve Akçanlılar Derneği Başkanı Zekeriya Kutlucan'ın yanı sıra Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kutlucan ile Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kutlucan ve birçok davetli katıldı.

BAŞKAN GENÇLERE SESLENDİ

Programın açılış konuşmasını yapan aynı zamanda dernek başkan yardımcısı olan Elmas, sözlerine Akçanlılar'a destek veren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'ye teşekkür ederek başladı. Özellikle gençlere seslenen Elmas, "Sizler avukat, doktor hatta siyasetçi bile olabilirsiniz. Yöneten değil, yönetilen olabilirsiniz. İnsan, kapasitesinin sınırları olmayan bir varlıktır" şeklinde konuştu.

'KARDEŞLİK PEKİŞMELİ'

Şenlikte söz alan aynı zamanda Bursa Muş Dernekleri Federasyonu Başkan Vekili de olan Zekeriya Kutlucan, etkinliğin amacına değindi. Kutlucan, "Buradaki amaç toplumu bir araya getirip sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü yaşamak. Kardeşliği pekiştirmek. Zaten Anadolu toplumunun özünde bu var" diye konuştu.

3 BİN KİŞİYE İSTİHDAM

Şenlikte yaptığı konuşmada 45 yıllık Bursa macerasını anlatan Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kutlucan ise başta tekstil, çimento, nakliyat, madencilik, petrol ve asfalt olmak üzere birçok sektörde yaklaşık 3 bin kişiye iş imkanı verdiklerini kaydetti. Yıllar önce bugünleri hayal ettiklerinin altını çizen Kutlucan, "Baktığımızda bu hayallerimizin hepsi bir bir gerçekleşti" dedi.

Daha sonra Bursa Muş Dernekleri Federasyonu Başkan Vekili Zekeriya Kutlucan ve Yaşar Elmas, Nurettin Kutlucan'a derneklerine ve Bursa'ya sunmuş oldukları katkıdan ötürü teşekkür plaketi takdim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.