Hava Durumu

Akit Haber Müdürü Alan'a beyzbol sopalı saldırı!

Generallere yönelik sarf ettiği sözleri nedeniyle hakkında dava açılan Yeni Akit haber müdürü Murat Alan, 4 kişinin saldırısına uğradı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2019 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2019 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Akit Haber Müdürü Alan'a  beyzbol sopalı saldırı!

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'nin komutanları için "Oynaya oynaya eşşek gibi saf tutacaklar" ifadelerini kullanan ve hakkında soruşturma başlatılan Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan darp edildi.

Akit'te yer alan duyuruya göre, Cuma namazına gitmek için evinden çıkan Alan beyzbol sopalı kişiler tarafından darp edildi. Kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Alan çevredekilerin çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

SALDIRGANLAR 4 KİŞİ

Saldırganların, geldikleri araçla olay yerinden kaçtığı ve 4 kişi oldukları iddia edildi. 

A Haber, 4 saldırganın yakalandığını duyurdu.

Daha önce de gazeteciler Yavuz Selim Demirağ, Sabahattin Önkibar ve İdris Özyol saldırıya uğramıştı. Bu isimlere saldıranlar adli işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

AKİT TV GENEL KOORDİNATÖRÜ TWİTTER'DAN PAYLAŞTI

Akit TV Genel Koordinatörü sosyal medya hesabından yazdığı mesajda "10 gündür hedef gösterilen Yeni Akit Haber Müdürü MuratAIan çirkin bir terör saldırısına maruz kaldı. Kendilerine acil şifa diliyorum. Sorumlularının derhal bulunmasını arz ediyorum." ifadelerini kullandı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.