Hava Durumu

Akşener belediye başkan adaylarını açıkladı! MHP'den istifa eden isim de İYİ Parti'de...

Partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, konuşmasının ardından partisinin adaylarını açıkladı. İYİ Parti'nin Mersin adayı MHP'den istifa eden Burhanettin Kocamaz oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2018 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2018 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Akşener belediye başkan adaylarını açıkladı! MHP'den istifa eden isim de İYİ Parti'de...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Meral Akşener, bazı belediye başkanı adaylarını da grup toplantısında açıkladı... 

Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, Elazığ Belediye Başkan adayı Ali Şekerdağ, Niğde Belediye Başkan Adayı Mümin İnan, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mahmut Koçak, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz.

Akşener, "Başkan adaylarımıza rozet takıyorum ama sonra onu çıkarıp herkese eşit başkanlık yapacaklar" dedi. 

Akşener'in konuşmasından satır başları şöyle;

"İYİ Parti olarak iyi olmakla yetinmiyor daha iyi olmaya gayret ediyoruz. Türkiye iyi olsun diye çalışıyoruz. İYİ Parti Türkiye'nin kardeşlik sözleşmesidir. İYİ Parti insanların hayatını değil devleti yönetmeye taliptir dedik. Milletin tek gündemi ekonomi. Milletin derdi hayat pahalılığı, geçim darlığı, işsizlik, çoluk çocuğunun geleceği. İktidara göre herşey güllük gülistanlık. Sofralarda etler havaya uçuyor, o kadar alışveriş yapıyoruz ki poşet taşımaktan belimiz kırılıyor. Anlatılan tablo bu. Elektrik faturalarına bakmıyorlar. Bu tablonun tek sebebi AK Parti iktidarının yanlış politikalarıdır. İlk defa bir iktidar inkar ederek krizi çözeceğini sanıyor. Bu hayat pahalılığının sebebi stokçu çiftçiler ve esnafmış. Daha geçen hafta bir bakan ekonomik tablodan yine Amerika'yı sorumlu tuttu. İki günde sayın Erdoğan ABD Başkanı Trump'a 'sevgili dostum' diye hitap etti. Amerika dost mu düşman mı adını koyun bilelim"  

"SOĞAN TERÖR ÖRGÜTÜ ÇIKTI"

"Soğan terör örgütü çıktı. Bu fiyatlarla sayende et met yiyemiyor. Enflasyon yükselmesin diye aldıklaır önlem hesabı yapan TÜİK'in başkan yardımcısını görevden almak. Dün açıklandı işte allem ettiler düşürdüler. Şu anda aşağı çekilmiş enflasyon yüzde 21.6. 2002'de 135 milyar dolar dış bordu 490 milyar dolara çiftçi ve esnaf mı çıkardı? Sayıştay'ın yolsuzluk raporlarının neresinde çiftçi ve esnaf var? Milletle uğraşmayı bırak faizle, işsizlikle, enflasyonla uğraş" 

"FETÖ Terör örgütünün siyasi ayağının araştırılmasını istedik, hayır dediler. Emeklilikte yaşa takılanlar dedik, hayır deiler. Asgari ücretten vergi alınmasın dedik, hayır dediler. Asgari ücretten düşük emekli maaşı kalmasın dedik, hayır dediler. Şimdi de İYİ Parti ardı ardına önerge veriyor diyorlar. Millet bunun iin gönderdi bizi buraya. 1100 odalı saray yetmez 5 bin odalı saray yapalım desek iki elleri birden kalkar. Yandaşlara vergi affı çıkaralım desek eller havaya olur" 

"GENÇLERİMİZE DAİR HAYALLERİM VAR"

"Gençlerimize dair hayallerim var. Şirket kurmayı düşünen gençlerimize 5 yılz geri ödemesiz 100 bin lira 0 faizli kredi sağlamayı hayal ediyorum. Bu şirketlerden belirli bir süre vergi almamayı hayal ediyorum. Gençleri işe aldıkları takdirde bıu şirketlerden gelir vergisi almamayı hayal ediyorum. Her gencin melek yatırımcısı olduğumuzu hayal ediyorum. Stajların ücretli hale geldiği, gençlerin emeğinin sömürülmediği bir Türkiye hayal ediyorum. Mesela benim Özgür Kart adında bir hayalim var. 25 yaşına kadar iş bulamayanlara ve tüm mezunlara ücretsiz internet verilsin istiyorum. Gençlerimizin toplu taşımaya ücretsiz binmesini hayal ediyorum. en büyük hayallerimden biri Ulusal Gençlik Fonu'nu kurmak. Başarı yeteliliği sağlayan gençlerin yurtdışı staj programlarından, öğrenci değişimlerinden ücretsiz faydalansın istiyorum. Gençlerin hayata borçlu değil alacaklı başlamasını hayal ediyorum."

"EN KÖTÜSÜNÜ ATLATTIK DİYORLAR AMA..."

"Şimdi de en kötüsünü atlattık diye başladılar. İşsizliği yüzde 1'e mi düşürdünüz. Fabrikalar mı kurdunuz? O zaman neden işsizlik fonundaki paraları bankalara aktarıyorsunuz. Niye gençlere burs istemeyin gidin kredi çekin diye azarlıyorsunuz. 5 liradan ucuz sebze yok. Faiş fiyata köprü ve otoyol yaptın diye ölene kadar oylarımızı sana mı tapulayalım? Krizi nasıl çözeceğini anlat. Gençleri nasıl istihdam edeceğini anlat"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.