Hava Durumu

Akşener'den Bahçeli'ye yanıt: 'Demirden korksak trene binmezdik'

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti lideri Meral Akşener hakkında söylediği "Bu hanımefendiye son ihtarım. Vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme, büyük lafı dinle!" sözlerine Akşener'den yanıt geldi. Akşener "Bahsettiğiniz sonuçları merakla bekliyorum. Demirden korksak trene binmezdik." dedi ve açık adres verdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2018 22:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2018 22:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Akşener'den Bahçeli'ye yanıt: 'Demirden korksak trene binmezdik'

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bugün sosyal medya hesabından İYİ Parti lideri Meral Akşener hakkında söylediği "Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP'ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme, büyük lafı dinle!" sözlerine Akşener'den yanıt geldi.

İşte Meral Akşener'in o açıklaması;

"Türklüğü ayaklar altına alıp, megri megri ile gözyaşı dökenlere paspas olurken hangi "büyüğünüzün" sözünü dinlediniz Sayın @dbdevletbahceli ?
McKinsey'e göğsünüzü siper ederken hangi büyüğünüzün emrindesiniz?
Bahsettiğiniz sonuçları merakla bekliyorum.

Demirden korksak trene binmezdik.

İYİ PARTİ:
Mustafa Kemal Mahallesi,

Cadde, No:9
Çankaya / Ankara"

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP lideri Devlet Bahçeli bugün twitter hesabından yaptığı açıklamada İYİ Parti ve CHP'yi Mckinsey üzerinden nifat ve şikak saçmakla suçlamıştı. Bahçeli'nin o açıklamaları;

"Mckinsey müdafaası bize düşmez, bu ayrı bir konudur. Konuşacak sözleri yok. Vicdan deseniz o hiç yok. Ne var, yalan, dolan, aldatma, saptırma, sahtekârlık var. Türkiye'yi küçültmek, küçümsemek, küçük göstermek var. Müzmin muhalefeti gördük de, müzmin müfterilere ilk kez tanıklık ediyoruz. Amaç belli, yapılanı yıkmak, adımları kesmek, ilerlemeyi durdurmak. CHP ile İP aynı mahzende, aynı zehre kaşık sallıyorlar. Mckinsey üzerinden nifak ve şikak saçıyorlar. Ağız birliği halinde; Duyun-u Umumiye, yeni IMF modeli, yeni kozmik oda vakası, kayyum, kapitülasyonların hortlatılması yorumlarını kurşun gibi yağdırıyorlar. Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP'ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme, büyük lafı dinle!"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.