Hava Durumu

Akşener'den 'Belediye başkanları belirlendi' iddiasına yanıt geldi!

İYİ Parti'de büyükşehir belediye başkan adaylarının isimlerinin belirlendiği iddialarına yanıt veren Genel Başkan Meral Akşener, "Bu haberin kaynağı nedir bilmiyorum. Bizden olmadığını söyleyebilirim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2018 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2018 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Akşener'den 'Belediye başkanları belirlendi' iddiasına yanıt geldi!

İYİ Parti lideri Akşener, partisinin genel merkezi önünde yaptığı açıklamada her il, ilçe ve beldede aday çıkarmak için çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

Akşener, bazı basın yayın organlarında yer alan ve İYİ Parti'nin büyükşehir belediye başkan adayları olarak anılan isimlerle ilgili şunları söyledi:

"İsmi söylenen her arkadaşımızın her görevi en üstün niteliklerle yerine getireceğini sizinle paylaşmam lazım. Çok kıymetli arkadaşlarımız ama bu haberin kaynağı nedir bilmiyorum. Bizden olmadığını söyleyebilirim."

'ANDİCAN, İSTANBUL'UN ÖNEMLİ AKTÖRLERİNDEN BİRİ'

Akşener, İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Ahat Andican'ın görevinden istifa ettiği ve partiden ayrılacağı iddialarına ilişkin de Andican'ın, İstanbul'un önemli aktörlerinden biri olduğunu, sahadaki çalışmalarda daha aktif yer almayı tercih ettiğini ve parti bünyesinde çalışmalarını sürdüreceğini açıkladı.

Türkçe ezan konusundaki tartışmalara değinen Akşener, ezanın camilerin minarelerinden sedasını ilelebet duyuracağını, tartışmalara rağmen bu konuda herhangi bir değişikliğin olmayacağını söyledi.

İYİ Parti'nin 2019 yerel seçimlerindeki belediye başkan adaylarından bazılarının belli olduğu ileri sürülmüştü. NTV'nin iddiasına göre, İstanbul'da Ümit Özdağ, Adana'da İsmail Koncuk, İzmir'de Şengül Hablemitoğlu, Muğla'da Behçet Saatcı ve Balıkesir'de İsmail Ok aday gösterilecek isimler arasında.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.