Hava Durumu

Akşener'den Erdoğan'a: '16 senedir ne yaptın?'

Kayseri'de düzenlenen mitingde konuşan  İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim vaatlerini eleştirdi. "16 senedir ne yaptın?" diyen Akşener, "Sen Türkiye'yi sanayisizleştirdin. Milletin yaptığı fabrikaları sattın" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2018 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2018 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Akşener'den Erdoğan'a: '16 senedir ne yaptın?'

İYİ Parti cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Kayseri'de düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Akşener'in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"16 senedir yanlışlarla ekonominin içine tükürdüler, şimdi de toplayamıyorlar. Biz Kayseri'yi dünyanın mobilya üretim merkezi yapacağız. Hani İtalya'nın Milanosu, Torinosu gibi. Kayseri'nin bugün yarın dedikleri hızlı trenini 2 yıl içinde hayata geçireceğiz.

Dün Sayın Erdoğan bir şey söyledi. Özgür bir ortamda yaşamanızı sağlayacak projeleri varmış. 16 senedir ne yaptın? Kardeşim her şey yasak. Twitter'ı Facebook'u yasaklamaya kalktın. Ekonomiyi geliştirecekmiş. Sen Türkiye'yi sanayisizleştirdin. Fabrika yaptın mı? Milletin yaptığı fabrikaları sattın. 16 yılda 2 trilyon dolar para topladın vergi olarak.

"TÜRKİYE'Yİ YÖNETMELERİ İMKANSIZ"

Yandaş müteahhide ödenecek paranın garantisini devlet verdi. İstanbul'daki köprülerden geçenden 10 kuruş geçmeyenden 100 kuruş alınıyor. Sen oradan geçmemiş olabilirsin, araba geçme garantisi verildiği için yeterli araba geçmeyince hepinizden alınıyor. Bu arkadaşların Türkiye'yi yönetmeleri imkansız. Liyakata önem vermiyorlar, adam kayırıyorlar.

"BİRAZ DİNLENSİN"

Fakir evlerinde iftar maratonu. Böyle terbiyesizlik olur mu? Sayın Erdoğan otobüslerin yorgun şoförü gibi. Uykusuz kafası düşen bir şoförün kullandığı otobüse biner misiniz? Ehliyeti yoksa bir de, biner misiniz? Allah'ın izniyle 24 Haziran akşamı bu şoförü arabadan indireceğiz, evine göndereceğiz dinlensin biraz.

ÇIKAR BAKAYIM CEBİNDE KAÇ LİRA VAR?

Her gence iş bulununcaya kadar vatandaşlık maaşı bağlayacağız. (Kalabalık arasındaki bir gence seslenerek) Oğlum, sarı tişörtlü çıkar bakayım cebinde kaç lira var? Parası yok. Ama Türkiye'de bir baltaya sap olamamış bakan çocuklarının trilyoncukları var. Vatan çocukları parasız gezerken bakan çocukları trilyonlarla oynayamayacak."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.