Hava Durumu

Akşener'den erken seçim açıklaması!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen erken seçim çağrısının ardından bir açıklama da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den geldi. Akşener "Zamanında ya da erken seçim bizim için fark etmez. Bizim için telaşlanacak bir durum yok" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2018 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2018 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Akşener'den erken seçim açıklaması!

Türkiye, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin partisinin grup toplantısında yaptığı 'erken seçim' çağrısıyla hareketli bir gün geçiriyor. Siyaseti alevlendiren çağrıyla ilgili parti liderlerinden peş peşe açıklamalar geliyor.  Söz konusu çağrıya CHP'nin ardından İYİ Parti'den de benzer bir açıklama geldi Parti lideri Meral Akşener, "Zamanında ya da erken seçim bizim için fark etmez. Bizim için telaşlanacak bir durum yok" dedi.

HAZIRIZ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, MHP lideri Bahçeli'nin çağrısının ardından erken seçimin Türkiye için iyi olacağını söyledi. Özdağ, "Biz seçime hazırız. Genel Başkanımız 15 Temmuz diye defaatle dile getirmişti. Ama AKP kongresi nedeniyle Kasım'a kalacağını tahmin ediyorduk ki ekonomik çöküş korkusu, Saray ve AKP'yi daha hızlı erken seçime zorladı. Bahçeli'ye de bu açıklamayı yaptırdılar" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.