Hava Durumu

Akşener'den Üsküdar Belediyesi'ne: 'Hadi buradan engellediniz...'

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, dün Üsküdar'daki miting sırasında belediyenin elektrikleri kesmesiyle ilgili, "Bu genel bir kesinti değildi. Sadece bizim konuştuğumuz meydanın ışıkları kesildi. Ama biz bunlara alışığız. Hadi buradan engellediniz, halkın yüreğinde nasıl engelleyeceksiniz bizi?" diye sordu.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2018 19:28
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2018 19:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Akşener'den Üsküdar Belediyesi'ne: 'Hadi buradan engellediniz...'

İYİ Parti lideri Akşener seçim çalışmaları kapsamında İstanbul'da Küçükçekmecelilere hitap etti. Dünkü mitingde Üsküdar Belediyesi'nin ışıkları kesmesine tepki gösteren Akşener, şunları söyledi:

"Biz konuşmak için sahneye çıktığımızda, Üsküdar Belediyesi meydanın ışıklarını söndürdü. Üsküdar'ın kalan her yerinde ışıklar vardı. Bu genel bir kesinti değildi. Sadece bizim konuştuğumuz meydanın ışıkları kesildi. Ama biz bunlara alışığız. Bizim salonlarımızı iptal ettiler, otoparklarda konuştuk. Ses sistemlerimizi kestiler, megafonlardan halka seslendik. Hadi buradan engellediniz, halkın yüreğinde nasıl engelleyeceksiniz bizi? Bir kadından işte bu kadar korkuyorlar. İYİ Parti'den işte bu kadar korkuyorlar. Sizden işte bu kadar korkuyorlar. Engelleri aşa aşa geliyoruz."

BENİM PARAM YEMEYE ÇALIŞANA HELAL OLMAZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın kendisi hakkında açtığı tazminat davasına da değinen Akşener, şöyle konuştu:

"Dün Anadolu Ajansı'nın bir anketi düştü medyaya. Ben de sordum damadın Anadolu Ajansı'na talimat verdi mi? Vermedi mi? Bana tazminat davası açmış 1 milyonluk, benim param helal. Yemeye çalışana helal olmaz. İşler ısındı, birçok şeyi arkadaşlar görüyor. 2. tura kalacağını görüyor. Meclis çoğunluğunu kaybedeceğini görüyor. 2. turda karşısına Meral Akşener çıkarsa, yenileceğini görüyor. Gençlerimiz, işsiz umutsuz. Kadınlar korkuyor. İnşallah 24 Haziran'dan sonra bu korkulara bir son vereceğiz.

BİR MİLYON ÇİFTÇİ İŞSİZ

"Bu ülkenin bu iktidarla bir beka sorunu olduğu ortadır. Ülkeyi yöneten kişinin, sürekli aldatılması en iyi ihtimalle saflıktır. İstanbul'u en büyük Suriyeli şehri yaptılar. Cumhurbaşkanı olduğum an Suriye ile ilişkileri düzelteceğim. Suriyeli kardeşlerimi geri göndereceğim. Ülkeye her yıl 50 milyar dolar yatırım yapacağım. Her gencime iş bulacağım. Bulana kadar da vatandaşlık maaşı vereceğim. Tarımı bitirdiler. Şimdi soğan ve patates ithal edeceklermiş. Tarımı bilerek bitirdiler. Biz gelir gelmez Türkiye 5 yılda tarımda kendi kendine yetmiş ve ihraca başlamış bir ülke olacak. Bir milyon çiftçi işsiz vaziyette. Ben bunların bilerek, isteyerek tarımı bitirdiğini düşünüyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.