Hava Durumu

Akşener'in sözleri büyük kavga çıkartacak: 'Eylemsiz doçent, yancı...'

MHP lideri Bahçeli'nin, Cumhurbaşkanı adaylığı için 100 bin imza verecekler arasında FETÖ bağlantılı olanların araştırılması önerisine tepki gösteren İYİ Parti lideri Akşener, "Eylemsiz doçent, yancılık yapmaya devam etsin bilmediği işlere karışmasın" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2018 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2018 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Akşener'in sözleri büyük kavga çıkartacak: 'Eylemsiz doçent, yancı...'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i işaret ederek "Adalet ve İçişleri bakanları, FETÖ'nün seçmen ayağını takip etti mi?" diye sordu. Bahçeli, üstü kapalı bir şekilde cumhurbaşkanı adaylığı için imza veren seçmenlerin de örgütle iltisaklı olup olmadığının araştırılmasını istedi. Bahçeli'nin bu ifadelerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den sert yanıt geldi. Akşener "Milleti korkutma ve sindirmeye yönelik açıklamalardan herhangi birisi zarar görürse, buna pabuç bırakmam" dedi.

EYLEMSİZ DOÇENT...

"Milletimizi korkutmaya çalışan, arkadan dolanan, mertlikten, erkeklikten, adamlıktan uzak bu tür söylemlere pabuç bırakmayacağımı Sayın Erdoğan çok yakından bilir" diyen Akşener, "Ve 'eylemsiz doçent' diye tabir ettiğim Sayın Bahçeli'yi dizilerini seyretmeye, bedavadan milletvekili seçtirmeye, Sayın Erdoğan'ın çalışıp kendisinin yan gelip yatmaya devam etmesini öneriyorum. Bilmediği, anlamadığı işlerde konuşmamasını kendisine öneriyorum. Eylemsiz doçent, yancılık yapmaya devam etsin bilmediği işlere karışmasın" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.