Hava Durumu

Akşener: İnsanımızı birbirine düşürmeye çalışmaktan bıkmadın mı

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Sayın Erdoğan, insanımızı birbirine düşürmeye çalışmaktan bıkmadın mı, Osmanlı da bizim, cumhuriyet de bizim. Bunu ne zaman anlayacaksın?" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2019 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2019 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Akşener: İnsanımızı birbirine düşürmeye çalışmaktan bıkmadın mı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Partisinin grup toplantısında konuştu.

Akşener'in açıklamalarından satır başları şöyle:

"Bugün aramızda çok özel misafirlerimiz var. Ne diyor Mustafa Kemal 'Toroslar'da tek bir baca tütüyorsa umut var demektir.' Antalya'da Tororoslar'ın eteklerinde o bacaları tüttüren kahraman kadınlar sizler de hoş geldiniz. 

İki gün önce bir kez daha bu ümitvar sözlerin sahibine özlemle uyandık. Devleti için nice kahramanlıklara imza atan, Kurtuluş Savaşı ile milletimizin istiklal ateşini yakan kahramanımızı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 81. yıl dönümünde özlem, şükranla ve dualarımızla andık."

"Sayın Erdoğan ve Diyanet işleri kendisine bir Fatiha'yı çok görseler bile bu ülkenin has evlatları onu hayırla anmaktan vazgeçmeyecek."

"Buradan kendisine sesleniyorum bıkmadın mı Sayın Erdoğan. İnsanımızı birbirine düşürmeye çalışmaktan bıkmadın mı. Osmanlı da bizim, cumhuriyet de bizim. Bunu ne zaman anlayacaksın? Sen önce insanlarımızı tarihimiz üzerinden birbirine düşürmek yerine milletinin tamamının sağlığından sorumlu olan bir Cumhurbaşkanı olduğunu unutmamaya çalış. Eşini dostunu değil fakiri fukarayı zengin etmeye çalışan bir cumhurbaşkanı. Damadını değil ehil insanları bakan yağacak bir bilince sahip bir cumhurbaşkanı."

"Milletinin haysiyetine istiklaline ömür adamış kahramanlarla uğraşmaktan artık vazgeç."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.