Hava Durumu

Akşener: 'İYİ Parti'ye engel olursanız gök kubbeyi başınıza yıkarım'

İYİ Parti'nin 10 Haziran itibarıyla 6 ayını doldurarak seçime girmeye hak kazandığını belirten Akşener, "Buradan abidik gubidiklere alışmışlara sesleniyorum, ayağınızı denk alın. Engel olmaya kalkarsanız o gök kubbeyi başınıza yıkarım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2018 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2018 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Akşener: 'İYİ Parti'ye engel olursanız gök kubbeyi başınıza yıkarım'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Muğla'da partililerle bir araya geldi, gündeminde erken seçim vardı. İYİ Parti'nin erken seçime girip girmeyeceğiyle ilgili tartışmalara değinen Akşener, "Temel Karamollaoğlu'nun deyimiyle 'İYİ Parti'nin önüne önce Devlet'i çıkardılar. Meral Hanım mücadele etti. Arkadaşları mücadele etti. Şimdi de İYİ Parti başka türlü sorunla karşılaşsın isteniyor'. İYİ Parti, bütün hukuki şartlarını tamamlamıştır. 10 Haziran itibarıyla 6 ayını doldurarak, seçime girmeye hak kazanmış bir siyasi partidir" dedi.

SİZE YEDİRİRİM

İYİ Parti'nin herkesi kucakladığını, onun için kendilerini durdurmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini ifade eden Akşener, "Buradan abidik gubidiklere alışmışlara sesleniyorum ayağınızı denk alın. İYİ Parti'nin seçimlere girmek için hiçbir şartı eksik değildi. Eğer engel olmaya kalkarsanız bende Meral Akşener'sem o gök kubbeyi başınıza yıkarım. Buradan size bir çağrım var, İYİ Parti sandıklara sahip çıkacak ama sizler de sandıklarınıza sahip çıkacaksınız. Kendini Erdoğan'a sevdirmek için uğraşan bir zatın bir sözü var 'Harp halidir her şey mubahtır'. Geçen referandumdaki gibi YSK üzerinden bir hileye başvurursanız bütün fetvalarınızı size yediririm. Sayın Erdoğan'a uzun zamandan beri soruyordum 'İttifakı neden yaptınız' diye. Dün ortaya çıktı, çekmecelerindeki anketler o kadar kötü ki apar topar seçime gidiyorlar. Biz seçime hazırız" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.