Hava Durumu

Aktaş, CHP'li başkana bu sözlerle yüklendi: "Toplantılara gel, derdini anlat dedim ama..."

Mudanya'da konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "130-140 civarında meclis toplantısı yaptık. Mudanya'nın CHP'li başkanını 5 kez bile toplantıda görmedim. Hatta 'Toplantılara gel, derdini anlat' diye kendisine çağrıda da bulundum" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2019 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2019 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Aktaş, CHP'li başkana bu sözlerle yüklendi: "Toplantılara gel, derdini anlat dedim ama..."

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan Adayı Murat Ünal'ın proje tanıtım toplantısı için gittiği Mudanya'da vatandaşlarla buluştu. 

Toplantıda Mudanya için hazırladıkları projeleri anlatan Başkan Aktaş, "Biz dersimize çok iyi çalıştık. Her projeyi tek tek detaylı bir şekilde inceledik. Bütün ilçelerimize neler katabiliriz onu düşündük. Büyükşehir olarak yapacağımız projelerin tanıtım toplantısında bile Mudanya'nın ismini 7-8 defa andım. Çünkü Mudanya'ya büyük önem veriyoruz" dedi. 

3,5 yıl ilçe belediye, 16 ayda büyükşehir belediye başkanı olarak 5 yıldır Büyükşehir Belediye Meclisi toplantılarına girdiğini ifade eden Başkan Aktaş, "130-140 civarında meclis toplantısı yaptık. Ben Mudanya'nın CHP'li başkanını 5 kez bile toplantıda görmedim. Toplantılara gelmiyor, kendisine çağrıda bulundum 'toplantılara gel' derdini anlat diye. Biz yapacağımız işleri çok iyi biliyoruz. Cumhurbaşkanımıza anlattık. 5-6 projenin garantisini aldık. Mudanya çok özellikli bir ilçe nüfusu 90 bin ama büyümeye müsâit. Ulaşım konusunun halledilmesi gerekiyor. 2035 ulaşım master planı çerçevesinde Mudanya'da atacağımız adımlar var. Hemen seçim sonrasında başlıyoruz. İlçe trafiğini daha akıcı hâle getireceğiz. BUDO iskelesinin şu anki yeri ilçeye zarar veriyor, onu da içeriye çekeceğiz" diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.