Hava Durumu

Aktaş İnegöl'de! 'Karşımızda teröre bulaşmış bir ittifak var'

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 13,5 yıl belediye başkanlığı yaptığı İnegöl'de konfeti ve meşale gösterileriyle karşılandı. Başkan Aktaş, derdi vatan, bayrak, devlet, millet olan iki partinin kurduğu ittifaka karşı karşılarında teröre bulaşmış bir partinin de yer aldığı bir ittifak olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2019 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2019 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Aktaş İnegöl'de! 'Karşımızda teröre bulaşmış bir ittifak var'

Sabah ilk olarak mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, beraberindeki İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ile birlikte sırasıyla Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ticaret ve Sanayi Odası, Kamyoncular Garajı, Ziraat Odası, MHP İlçe Başkanlığı, İshak Paşa Camii ve çarşı esnafı, Manav Türkmen Kültür ve Dayanışma Derneği ve Kafkasspor Kulübünü ziyaret etti. Bugüne kadar yaptıklarının İnegöllüler tarafından yakinen bilindiğini hatırlatan Başkan Aktaş, 31 Mart seçimlerinden sonra Bursa ve İnegöl'de hayata geçirecekleri çalışmaları anlattı. 

Gece meşalelerle aydınlandı 

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'ın seçim bürosu açılış törenine de katılan Başkan Aktaş'a kırsal mahallelerde gösterilen ilgi de bambaşka oldu. Ortaköy ve Muratbey mahallerinin ardından baba ocağı Hayriye Mahallesi'ne gelen Başkan Aktaş'ı, dondurucu soğuk ve zaman zaman kar yağışına rağmen vatandaşlar sıcak sevgi gösterileri ile karşıladı. Konfetiler ve meşale gösterileri arasında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aktaş, derdi vatan, bayrak, devlet, millet olan iki partinin kurduğu ittifaka karşı karşılarında teröre bulaşmış bir partinin de yer aldığı bir ittifak olduğunu hatırlatarak, bu konuda İnegöllülerin en doğru kararı vereceğini söyledi. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.