Hava Durumu

Aktaş'tan önemli açıklama: 'Bunu çok önemsiyoruz, Bursa'da ciddi gelişmeler olacak'

Toplumun her kesimiyle bir araya gelip, nabız yoklayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Batı Garajı Taksi Durağını ziyaret etti. Aktaş, "Bursa'da ciddi gelişmeler olacak. Hem nüfus, hem ekonomi turizmle beraber büyüyecek" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2018 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2018 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Aktaş'tan önemli açıklama: 'Bunu çok önemsiyoruz, Bursa'da ciddi gelişmeler olacak'

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Batı Garajı Taksi Durağını ziyaret ederek, taksici esnafla sohbet etti. Başkan Aktaş, Bursa'nın katma değerini artırmak istediklerini söyledi.

Bursa'nın sorunlarına çözüm üreten projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, vatandaşın nabzını tutmaya devam ediyor. Her fırsatta, toplumun her kesiminden vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aktaş, akşam saatlerinde Batı Garajı Taksi Durağını ziyaret etti. Şehre yönelik sorunlara hakim olan taksicilerin daha iyi bir Bursa için şikayet, öneri ve dileklerini dinleyen Başkan Aktaş, şehre dair her fikre önem verdiklerini vurguladı.

Şehre dair havadisleri doğrudan taksicilerden alabildiklerini dile getiren Başkan Aktaş, "Taksi durağımızı ziyaret ederek esnafımızla sohbet ettik. Hem işleriyle alakalı hem de şehirle ilgili sorunlarına yönelik notlarımızı aldık. Bizim yerel yönetim anlayışımız sorunları yerinde tespit edip, çözüm üreterek insanımızın mutluluğunu temin etmek. Bunu çok önemsiyor ve uyguluyoruz. Esnafımızın Bursa'ya bakış açılarıyla alakalı değerli bilgiler aldık. Öncelikle şunu ifadeyim Bursa'da ciddi gelişmeler olacak. Hem nüfus, hem ekonomi turizmle beraber büyüyecek. Sıcak karşılamaları nedeniyle esnafımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.