Hava Durumu

Aktaş: Vatandaşlarla diyalog çok önemli

Bursa'da yürütülen tüm çalışmaların vatandaşın işini kolaylaştırmaya yönelik olduğunu belirten Başkan Aktaş, çalışma sisteminde şeffaflığın ve halkla diyaloğun önemine dikkati çekti.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2018 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2018 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Aktaş: Vatandaşlarla diyalog çok önemli

ursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda bürokratlarıyla bir araya geldi. Aktaş, "Büyükşehir Belediyesi'nin revize edilen yönetim organizasyon şemasıyla alakalı hem genel sekreter yardımcılarımız hem daire başkanlarımız hem de şube müdürlerimizle bir araya gelip derdimizi heyecanımızı paylaştık. Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ ve bağlı şirketler olmak üzere 3 farklı ayağı bulunan Büyükşehir Belediyesi'nin 17 daire başkanı, 53 şube müdürü ve ilgili arkadaşlarımızla beraber işleyişimizi, sistemimizi değerlendirdik" dedi.

Atılan adımların Büyükşehir Belediyesi'nin daha sistemli, vatandaşın işini daha kolay halleden bir yapıya kavuşmasına matuf olduğunu söyleyen Başkan Aktaş, "Yeni ekip arkadaşlarımıza inancımız tamdır. Bugün bunu kendilerine teyit ettik. Tüm görev alan arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Bursa insanının Büyükşehir Belediyesi'nden daha sağlıklı, daha seri, daha pratik ve daha sonuç odaklı hizmet alması noktasında bu hamlelerin çok önemli olduğunu düşünüyorum" diye konuştu. Başkan Aktaş, çalışma sisteminde şeffaflığın ve vatandaşlarla diyaloğun önemine de dikkati çekti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.