Hava Durumu

Aleyna Tilki'ye büyük şok! Türk dizi tarihine geçti!

Büyük iddialarla başlayan ve sosyal medyada da adından söz ettiren İşte Bu Benim Masalım dizisi, 1.7 IMDb puanı alarak Türk tarihinin en düşük puanlı dizileri arasına girdi. Bu sonuç; geniş bir hayran kitlesine sahip Aleyna Tilki'ye ve Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Cansever'e sürpriz oldu. 1 Ocak tarihinde yayınlanmaya başlayan dizinin, Aleyna Tilki ve Cemal Can Cansever'e rağmen bu kadar düşük IMDb puanı alması çok konuşuldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2021 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2021 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Aleyna Tilki'ye büyük şok! Türk dizi tarihine geçti!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki ve Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Cansever, İşte Bu Benim Masalım dizisinde bir araya geldi. Oldukça popüler iki ismin aynı projede yer alması büyük bir beklenti, oluşturmuştu. Ancak müzikal tarzındaki dizi IMDb puanlarında en düşük oranı gördü. IMDb puanına göre en düşük Türk dizileri arasında yer alan 'İşte Benim Masalım'ın 2. sezonunun çekilip çekilmeyeceği merak konusu oldu.

EXXEN platformunda yer alan dizinin kadrosunda; Aleyna Tilki, Cemal Can Canseven, Hasan Denizyaran, Merve Sevin, Göksun Büyükkahraman, Ayça Tilki, Zeynep Kankonde, Kamil Güler, Nevra Serezli, Yusuf Ege Gönülal yer alıyor.

İşte Bu Benim Masalım, hayallerinin peşinden giden genç bir kızın hayatına odaklanıyor. Sesi güzel olan genç kızın sahne korkusu var ve biraz cesaret toplaması gerekiyor. Bu konuda da devreye arkadaşı giriyor. İkilinin tek amacı Aleyna'yı sahneye çıkarabilmek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.