Hava Durumu

Alinur Aktaş: Çok yakında Kilis'e gideceğiz

Ulucami'de kılınan sabah namazının ardından vatandaşlarla bereket sofrasında bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Afrin'de görev yapan askerlere ve bölge haklına destek için Kilis'e gideceklerini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2018 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2018 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Alinur Aktaş: Çok yakında Kilis'e gideceğiz

Sabah namazının ardından ikram edilen simit, çay ve çorba ile kahvaltısını yapan Başkan Aktaş, vatandaşlarla sohbet etti. Aktaş, İl Müftülüğü tarafından 'Kahraman Ordumuza Tehecüdde Duaya' cemiyeti için bu hafta bereket sofrasının burada kurulduğunu yapıldığını kaydetti. Aktaş, Afrin harekâtında görev yapan askerlere ve sınır hattında yaşayan vatandaşlara moral desteği vermek üzere Kilis'e gideceklerini belirterek, "Ülkemiz güney sınırında olası terör gruplarına karşı önemli bir mücadele veriyor. Allah ordumuza, devlet adamlarımıza, komutanlarımıza, güvenlik güçlerimize yardım etsin. Bir yandan terör gruplarına karşı önemli bir mücadele verirken diğer yandan sanayi, üretim, ihracat devam ediyor. Hayat devam ediyor. Bizim özgürlüğümüz için, gelecekteki rahat yaşantımız için verilen bu mücadeleye ilgisiz kalmamak lazım" diye konuştu.

Başkan Aktaş, Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile yapılan program kapsamında, Kilis'e gideceklerini ve Bursa'dan gönderilen 8 yardım tırını Kilis'te karşılayarak askerlerle vatandaşlara hazırlanan malzemeleri vereceklerini söyledi. Yaklaşık 160 kişilik heyette iş adamı ve bürokratların bulunduğunu dile getiren Aktaş, Kilis'te esnafla ve vatandaşlarla iç içe olarak Bursa'nın desteğini bölgeye ulaştıracaklarını anlattı. Aktaş, birlik ve beraberlikle her engelin aşılacağına dikkati çekti.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.