Hava Durumu

Alinur Aktaş'tan Altepe açıklaması!

Recep Altepe'nin istifasının gündeme gelmesi ile onun yerine geçecek isimler arasında yer alan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sessizliğini bozdu.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2017 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2017 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Alinur Aktaş'tan Altepe açıklaması!

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensupları ile buluşan Alinur Aktaş, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başkan Recep Altepe'nin istifasının istendiğine yönelik görüş bildiren Aktaş, genel merkezin, başbakanın ve cumhurbaşkanının kararlarını tartışamayacağını belirtti.

Altepe'nin yerine geçecek isimler arasında kendisinin olması ile ilgili ise Aktaş, "Genel anlamıyla bir yere yakıştırılmak, bir yere uygun bulunmak güzel bir şey. Partimiz, kavga, gürültü yapmadan, prosedür neyi gerektiriyorsa onu gerçekleştirir. Benim özelde böyle bir beklentim söz konu değil. Seçilmiş belediye başkanıyız. 13,5 yılı geçtik, 14. yıla doğru gidiyoruz. Dönemimizi tamamlarsak İnegöl'de en fazla süre belediye başkanlığı unvanına sahip olacağız" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa, Ankara, Bilecik belediye başkanlarının istifasını istemişti. Erdoğan başkanların kendi istekleri ile görevlerinden ayrılmamaları halinde gereğinin yapılacağını belirtti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.