Hava Durumu

Alinur Aktaş'tan seçim sonuçlarıyla ilgili ilk açıklama!

Cumhur İttifakı AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ve mevcut başkan Alinur Aktaş, seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2019 00:59
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2019 00:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Alinur Aktaş'tan seçim sonuçlarıyla ilgili ilk açıklama!

Cumhur İttifakı AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ve mevcut başkan Alinur Aktaş, seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı.

Aktaş'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Önümüzde dönemde ulaşımı rahatlayan,  yeşili katlanarak artan turizmi, sanayisi gelişen bir Bursa için canla başla çalışacağız. Bursa'mızın değerini da artırmak için var gücümüzle çalışacağız.  1 Nisan itibarıyla tüm şehrin değerleriyle birlikte bunları gerçekleştireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu süreçte Bursa'ya çok yoğun ilgisi vardı, kendisiyle seçim sonuçlarına ilişkin  telefon da görüştüm. Onunla birlikte olmaktan gurur duyduğumuzu, kendisinden büyük güç aldığımızı ifade etmek istiyorum.

Asla şımaracak insanlar değiliz, sorunları biliyoruz. Eğlenceyle kutlamayla geçirecek vaktimiz yok. Seçimin ardından şükür namazı kılacağımızı ifade etmiştim. Her bir kardeşimizi sabah namazından önce Ulucami'ne bekliyorum. Hem caminin güzelliğinden hem de buluşmayı sağlamış oluruz.

Bursa'ya bir 5 yıl daha hizmet etmekten son derece onur duyduğumu, heyecan duyduğumu belirtmek istiyorum. Aktaş, bir basın mensubunun "CHP'nin adayı Bozbey'e bir mesajınız var mı?" sorusuna ise "Bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum" yanıtını verdi.

"ŞÜKÜR NAMAZI KILACAĞIM"

Alinur Aktaş, daha sonra 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda konuştu. Coşkulu kalabalığa seslenen Aktaş, "Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadık. Bu akşam bu mutluluğu hep birlikte yaşıyoruz... Bu süreçte anketler yayınlandı. Derdimizi heyecanımızı paylaştılar. Biz gerçek anketi Bursalı hemşerilerimizin yapacağını biliyorduk. Gerçek anketi Bursalılar yaptı. Bu sorumluluğu en iyi şekilde taşıyacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. İmarla, kentsel dönüşümle ilgili sorunları yok etmek en büyük hayalimiz. Şımarıklık ve böbürlenme içinde olmayacağım. Beraber Ulucami'ye gidip, şükür namazımızı kılacağız. Hepiniz bekliyorum. Hakkınızı helal edin..." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.