Hava Durumu

Alkol tartışması alevleniyor! 'Küfür edip telefonu suratıma kapattı'

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, "İçki yasaklansın" sözleriyle gündeme gelen oyuncu Erkan Petekkaya'nın kendisini sarhoş bir şekilde aradığını, "ana avrat küfrettikten sonra telefonu yüzüne kapattığını" yazdı.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2018 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2018 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Alkol tartışması alevleniyor! 'Küfür edip telefonu suratıma kapattı'

Oyuncu Erkan Petekkaya'nın, Posta gazetesinden Dilara Doğan'a verdiği röportajda alkol ve sigaranın acilen yasaklanması gerektiğini belirtmişti.

Petekkaya, sonrasında yaptığı açıklamada o sözlerin kendisinden çıktığını ancak yanlış anlaşıldığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Ben o sözleri bir temenni olarak, aynı zamanda bir eş ve bir baba olarak söyledim. Ben bu alkol illetinden yeteri kadar çektim. Örnek olmamız gereken gençleri, alkolden ve sigaradan uzak tutmak için sarf ettiğim sözler sanki ben bağnazca alkole ve sigaraya karşıymışım da bu sözleri onun için söylemişim gibi algılandı.

Nasıl ki savaşlar olmasın, dünyada çocuklar açlıktan ölmesin, herkes refah içinde yaşasın gibi temennilerimiz varsa benimki de öyle bir temenniydi aslında. Röportajı telefondan yaptı ve belki de 'Alkol ve sigaradan uzak durulsun' şeklinde söylemem gerekirdi. Böylesine insani bir cümleyi alıp içine siyaset ve dini katıp yorumların yapılmasına son derece üzüldüğümü belirtmek isterim."

Köşe yazısında Erkan Petekkaya'nın kendisine telefon ederek küfrettiğini söyleyen  Ahmet Hakan, yazısının ilgili bölümünde şu ifadeleri kullandı:

"Telefon açtı bana Erkan Petekkaya... Fakat nasıl sarhoş! Anlatamam. Zilzurna resmen!

Önce "Ahmet Abi... Ahmet Abi..." falan diye başladı eveleyip gevelemeye...

Sarhoş idare etmekten hiç anlamam, yine de elimden geleni yapmaya çalıştım nezaketle. Fakat bu ahlaksız adam, bir süre sonra ana avrat küfür edip yüzüme telefonu kapatıverdi.

Hem insan gibi içmeyi bilmeyen hem de "içki yasaklansın" diyerek hükümete şirinlik yapan bu Erkan Petekkaya'ya sadece şunu söylemek isterim...

Senin alkol sorunun yok Erkan Petekkaya, senin karakter sorunun var!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.