Hava Durumu

Almanya'da dehşet! Araç kalabalığın arasına daldı

Almanya'nın batısındaki Münster kentinde bir minibüs kalabalığın arasına daldı. İlk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 6'sı ağır 20 kişi yaralandı. Polis olayın terör saldırısı olduğu üzerine duruyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2018 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2018 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Almanya'da dehşet! Araç kalabalığın arasına daldı

Almanya'nın Münster kentinde bir araç şehir merkezinde insanların arasına daldı. Yapılan açıklamaya göre 4 kişi hayatını kaybetti.

SALDIRGAN İNTİHAR ETTİ

Münster polis sözcüsü Andreas Bode ise gazetecilere yaptığı  açıklamada, araç sürücüsünün olayın ardından intihar ettiğini söyledi. Aracın içinde şüpheli bir eşyanın bulduğunu aktaran Bode, bu eşyanın  tehlikeli olup olmadığının incelendiğini ifade etti.

6 KİŞİ AĞIR YARALANDI

Şu an 6'sı ağır 20 yaralının bulunduğunu da ifade eden Bode, olayın  bir saldırı olup olmadığını söylemenin henüz çok erken olduğunu kaydetti. Bode, olaydan sonra iki kişinin araçtan atlayıp kaçtıkları yönündeki  söylentilerin  incelenmesi gerektiğini aktardı. Münster polisi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, insanların şehir  merkezinden uzak durmaları ve ambulanslar için yolların açık tutulması çağrısında  bulundu. Sosyal medya üzerinden farklı spekülasyonların yayılmaması istenen  açıklamada, olay yerinden fotoğrafların paylaşılmaması istendi.

Almanya'nın başkenti Berlin'de 2016'nın son günlerinde IŞİD teröristlerinin kullandığı bir TIR'la Noel panayırına saldırı düzenlenmiş ve 12 kişi ölmüştü.

Polis, özellikle hem Almanlar hem de turistler tarafından tercih edilen Kiepenkerl restoranı civarının boşaltılmasını istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.