Hava Durumu

Angelina Jolie ve Brad Pitt'ten flaş iddia!

12 yıllık beraberlikten sonra, ayrılma kararı veren Angelina Jolie ile Brad Pitt, iddiaya göre bir arkadaşlarının evinde gizlice buluşarak ilişkilerine ikinci bir şans verme kararı aldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2017 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2017 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Angelina Jolie ve Brad Pitt'ten flaş iddia!

Eylül 2016'da yollarını ayırma kararı alan Angelina Jolie ve Brad Pitt'in, ilişkilerine ikinci bir şans verdiği iddia edildi.

Ünlü oyuncuların biyografilerini kaleme alan Ian Halperin, Daily Mail gazetesine verdiği röportajda, boşanma aşamasında olan çiftin arkadaşlarının evinde bir buluşma gerçekleştirdiğini öne sürdü. Yakışıklı aktörün Jolie'ye ilk adımı attığını belirten Halperin, çiftin gözyaşları içinde kucaklaştığını söyledi. Halperin, bu buluşma sayesinde çiftin birbirlerini ne kadar çok sevdiğini bir kez daha anladığını belirtti.

Jolie ile Pitt'in, ilişkilerini düzeltmek ve tekrar beraber olabilmek için kendilerine zaman tanıdığı konuşuluyor. Ancak Halperin, ünlü çiftin birbiri olmadan yoluna devam edemeyeceğini anlasa da bunun boşanmaktan vazgeçecekleri anlamına gelmediğini vurguladı. Yazar, dava sonuçlanınca Jolie ve Pitt'in, ilişkilerini geliştirmek için yeni bir sayfa açacağını iddia etti.

Yahoo News'te yayımlanan habere göre ise ünlü oyuncular, ilişkilerine ikinci bir şans vermek için yoğun bir evlilik terapisine başladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.