Hava Durumu

Ankara'da silahlı saldırı: 1 polis şehit

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde cinayetten gözaltına alınan bir şahıs, hastaneye götürülürken silahlı saldırı düzenlendi. Olayda bir polis şehit olurken, 3 kişi de yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2017 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2017 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ankara'da silahlı saldırı: 1 polis şehit

Olay, Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Polatlı'da mevsimlik işçi olarak çalışan Ömer D., akrabası 16 yaşındaki R.D.'yi kaçırdı. R.D.'nin kaçırıldığını fark eden aile yakınları, arabayı takibe aldı.

Uzun süre devam eden kovalamaca esnasında araca isabet eden kurşunlar sonucu araçta bulunan Ömer D.'nin arkadaşı Ekrem G. hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili çok sayıda şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslardan biri, emniyetteki sorgusu sırasında rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı.

Şüphelinin hastaneye kaldırılması sırasında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sırasında yaralanan bir polis memuru kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Yaşanan olaylar sırasında arada kalan öğrenci servisindeki 3 kişi de yaralandı. Servis sürücüsünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Silahlı saldırıda şehit olan polis memurunun isminin Muhammet Us olduğu öğrenildi. 33 yaşındaki şehit Us'un Kahramankazan'a yeni atandığı, evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılacak resmi törenin ardından Us'un yarın Aksaray'ın Eskil ilçesi Güneşli köyünde defnedileceği öğrenildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.