Hava Durumu

Ankara'da sürpriz görüşme

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile görüşeceği öğrenildi. Ankara'yı hareketlendiren görüşmenin saat 12.00'de gerçekleşeceği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2018 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2018 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ankara'da sürpriz görüşme

Saadet Partisi'nden verilen bilgiye göre; Karamollaoğlu yarın saat 12.00'de CHP Genel Merkezi'nde Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edecek. Karamollaoğlu ile Kılıçdaroğlu, 2019 seçimleri de dahil son siyasi gelişmeleri değerlendirecek. Karamollaoğlu'nun CHP liderine, partisi tarafından hazırlanan 'uyum yasaları' ile ilgili tekliflerine ilişkin bilgi vermesi de bekleniyor.

İADE-İ ZİYARET

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni öngören Anayasa değişikliğine ilişkin referandum sonrasında referandumda 'Hayır' diyen partilere teşekkür ziyareti yapmıştı. Kılıçdaroğlu, bu çerçevede Karamollaoğlu ile de görüşmüştü. Karamollaoğlu, bu sabah gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısında Kılıçdaroğlu'na 'iade-i ziyaret' yapacağını söylemişti.

AKŞENER'LE DE GÖRÜŞECEK

Karamollaoğlu'nun ayrıca yarın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile de görüşebileceği ifade edildi. Söz konusu görüşmenin saatiyle ilgili henüz açıklama yapılmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.