Hava Durumu

Arda Turan'a tarihe geçen ceza!

Medipol Başakşehir forması giyen Arda Turan, Sivasspor maçında hakeme fiziki müdahalede bulunduğu için kırmızı kart görmüş ve PFDK'ya sevk edilmişti. TFF'den yapılan açıklamaya göre PFDK, Arda Turan'a 16 maç ceza verdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2018 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2018 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Arda Turan'a tarihe geçen ceza!

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Arda Turan'la ilgili kararını açıkladı. Sivasspor maçında hakeme fiziki müdahalede bulunduğu için kırmızı kart gören ve PFDK'ya sevk edilen Arda Turan'a tarihe geçen bir ceza verildi. Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Medipol Başakşehirli futbolcu Arda Turan'a 16 maç men cezası verdi.

PFDK açıklamasında "MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ sporcusu ARDA TURAN'ın, müsabaka hakemine yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 10 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik tehdidi nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" denildi.

NELER YAŞANMIŞTI?

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Başakşehir-Sivasspor maçına Arda Turan damgasını vurmuştu. Karşılaşmanın son bölümlerinde kendisine yapılan bir müdahale sonrasında faul bayrağını kaldırmayan yardımcı hakemin üzerine yürüyüp hakemi iten Arda kırmızı kart görmüştü. Gördüğü kırmızı kart sonrasında da orta hakemin üzerine yürüyerek yumruk hareketi yapan Arda Turan'ı takım arkadaşları zorlukla sakinleştirerek soyunma odasına götürmüştü. Arda Turan, bu hareketi nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.