Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Aşçılar neden hep erkek?
Herkesin merak ettiği bir konuya bugünkü köşesinde yer veren Hürriyet yazarı Ömür Gedik, aşçıların neden hep erkek olduğunu açıkladı.
"Geçtiğimiz gün Best FM ve Yasemin Şefik'in davetlisi olarak USLA Akademi'ye gittim ve ünlü şef Murat Bozok'la tanıştım.
Ben vejetaryen mutfağının etobur Türkiye'deki azlığından yakınırken gözüme duvardaki bir yazı ilişti.
USLA'da yemek artıkları doğrudan barınaklara gidiyormuş.
Ve dahası Murat Bozok, şefleri eğitirken bu konuya özellikle eğildiğini söyledi.
USLA'dan çıkan sertifikalı ve diplomalı şeflerin hepsi sokak hayvanları için bir şeyler yapmak üzere mezun oluyorlar.
Murat'a "Şeflerin çoğu neden erkek?" diye de sordum yakalamışken.
Daha yetenekli olduklarından değilmiş!
Yoğun ve gece yarısına kadar olan çalışma şartlarını kadınlar çok tercih etmediği için, restoranlardaki şefler genelde erkek oluyormuş.
Bir rahatlattı bu cevap beni...
Bu detayı bilmeyenlere de duyurmuş olayım."
En Çok Okunan Haberler
Kadir İnanır hakkında yeni açıklama
Öztürk Yazıcı’nın acı günü!
Bursaspor'dan bilgilendirme
Deniz Dalgıç’tan oy kullanma çağrısı
Bursa'da yanan villanın içi böyle görüntülendi
Jandarmadan Bursa'da ‘Huzur’ uygulaması
PFDK, Günay Güvenç'e 2 maç ceza verdi
Bakan Işıkhan: Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ülke oldu
Bozbey: Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok