Hava Durumu

Aşkım Kapışmak'tan Ece Erken'e olay sözler!

Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak önceki gün Bebek'te görüntülendi. Muhabirler Aşkım Kapışmak'a ünlüler dünyasındaki ilişkileri sordu.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2020 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2020 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Aşkım Kapışmak'tan Ece Erken'e olay sözler!

Bebek'te görüntülenen  Aşkım Kapışmak, Ece Erken'le sert sözler sarf etti.

Ece Erken, bir süredir evli ve iki çocuk babası Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşıyordu. Ünlü sunucu, eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'na dönmek istediği iddia edilen sevgilisinin evinin önüne gidip lüks otomobilinin yan dikiz aynalarını kırmıştı.

Kapışmak, Ece Erken için şu yorumu yaptı:

"Allah bizleri virüslerden korusun, uzak tutsun. İnsan ne oldum değil, ne olacağım demeli."

Önceki gün de Nihat Doğan, 'Söylemezsem Olmaz' programından ayrılmasının ardından, kavgalı olduğu Ece Erken'e göndermede bulundu.

'Havale et sabret, kenara çekil ve seyret'

"Ya Rabbim! Benim hakkımı kimsede bırakmadığın için sana ne kadar şükretsem azdır" yazılı bir görsel paylaşan Nihat Doğan, "Havale et sabret, kenara çekil ve seyret. İyi ki mazlumun ahına cevap veren bir Allah var. İtibarıma kast eden kim varsa Yüce Rabbim! itibarlarını yerle bir etti.. Allah'a havale et sabret, kenara çekil ve seyret. İyi ki mazlumun ahına cevap veren bir Allah var" dedi.

Sevmeyenler sıraya girdi

Kerimcan Durmaz, "İnanın cinsiyetini bilmiyorum. Makyaj yapan bir erkek" diyen Ece Erken'e dava açtığını, Instagram hesabı üzerinden duyurmuştu. Şarkıcı Reynmen ise Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun arabasının aynasını kırdığı iddia edilen Ece Erken ile dalga geçtiği videosunu yayınlamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.