Hava Durumu

Aslı Enver'den büyük sürpriz

İstanbullu Gelin 2.sezon yeni bölüm bu akşam başlıyor. NTV'ye konuşan güzel ve yetenekli oyuncu "Ruhumuzu katarak bir iş yapıyoruz. Bu da ekrana yansıyor" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2017 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2017 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Aslı Enver'den büyük sürpriz

Başrolünde Aslı Enver ve Özcan Deniz'in yer aldığı İstanbullu Gelin'de 2. sezon başlıyor. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Süreyya karakterini canlandıran Aslı Enver, rol gereği "Tutunamadım" adlı şarkıyla izleyicilerin karşısına çıkacak.

Faruk'un eski ilişkisini ve çocuğu olduğunu öğrenen Süreyya, geçtiğimiz sezonun final bölümünde evi terk etmişti. Yeni bölüm Prag'da çekildi. İstanbullu Gelin 2. sezon da yine herkesi ekrana kilitleyecek

İstanbullu Gelin yeni bölüm bu akşam STAR TV'de 20.00'de...

Aslı Enver dizinin yeni bölümü öncesi NTV'ye konuştu:

"Bir projeyi tutturmak çok zor iş, onu biliyorum. Her şeyin oturması ve seyircinin bunu sevmesi gerekiyor. Bazen onlar bile yeterli olmuyor. O yüzden kendi adımıza söylüyorum bence bizim yakaladığımız şey keyifli ve kıymeti bilinmesi gereken bir şey."

"RUHUMUZU KATARAK İŞ YAPIYORUZ"

"Şöyle bir durum da var; yönetmenlerimiz gerçeğe çok yakın duygular istediği için ve hatta gerçeklik çizgisi üzerinde çok gittiklerinden biz de ruhumuzu katarak bir iş yapıyoruz. Bu da ekrana yansıyor sanırım.

Süreyya'yı en son bıraktığımız halini hatırlarsak hem bebeğini kaybetmişti hem de Faruk'un gizli bir ilişkisi olduğunu düşünüyordu. Şimdi onunla ilgili gelişmeler ve değişimler göreceğiz tabii. Sonuçta birinin bir hata yapması, karşı tarafın sevgisini bitirmeye yetmiyor, bazen öyle çok güçlü sevgiler oluyor. Bakalım Faruk, Süreyya'ya kendine affettirebilecek mi göreceğiz hep beraber."

ROLÜN DÖNÜŞÜMLERİ

"Süreyya'yı herkes çok seviyor daha henüz sevmeyenle karşılaşmadım. Ama şöyle bir şey var söylediğim gibi yönetmenlerimizle çok ince işledik. Aslında Süreyya'yı dizi karakterinden ziyade gerçek bir karakter yapmaya çalıştığımız için oldu galiba. İllaki bir enerji geçiyor ekrandan. Yani huzursuzluk, mutsuzluk, samimiyetsizlik ya da samimiyet muhakkak geçiyor. Hakikaten bunun çok büyük bir etkisi var"

SOSYAL MEDYADA SÜREYYA KİTLESİ OLUŞTU MU?

"Açıkçası çok sosyal medya ile ilgilenen biri olmadığım için çok takip etmiyorum ama çevremden duyduğum diziden sonra gelen yorumlarda olumlu dönüşler oluyor."

17. BÖLÜM FRAGMANI

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.