Hava Durumu

AVM'de Atatürk'e benzemeyen heykel: 'Mustafa Cengiz'e daha çok benziyor'

Balıkesir'de bir alışveriş merkezinin balmumu heykeli müzesinde Atatürk'ün heykeli olduğu iddia edilen bir eser sergilenmeye başladı. Ancak heykeli kent protokolünden ve müze görevlisinden başka hiç kimse Atatürk'e benzetemedi. Heykeli Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e benzeten vatandaşlar, "Umarım bu yanlış düzeltilir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2018 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2018 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AVM'de Atatürk'e benzemeyen heykel: 'Mustafa Cengiz'e daha çok benziyor'

Balıkesir'de önceki gün 100 milyon dolara mal olan bir alışveriş merkezinin açılışı yapıldı. Sözcü'de yer alan habere göre, AVM'nin açılışına Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Zeki Kafaoğlu, Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, Esas Holding CEO'su Kazım Köseoğlu, ilçe belediye başkanları, Balıkesir iş dünyası ve davetliler katıldı. Merkez Altıeylül ilçesindeki adliye kavşağı yanında hizmet verecek olan AVM'de açılışa özel 28 sanatçının hazırladığı balmumu müzesi de gelen vatandaşlara sergilendi. Sergiyi ilk gün protokol üyeleri de gezdi. AVM ve sergi törene katılan protokol üyelerinden tam not aldı.

VATANDAŞLAR ŞAŞIRDI

Bu ay sonuna kadar açık kalacağı öğrenilen müzeye giren vatandaşlar ise Atatürk heykeli olduğu iddia edilen bir heykelle karşılaştı. Müze görevlilerinin "Atatürk heykeli" diye tanıttığı eserin Atatürk'e hiç benzememesi tepki çekti.

"MUSTAFA CENGİZ'E DAHA ÇOK BENZİYOR"

Konuyla ilgili açıklama yapan bir vatandaş Atatürk heykelinin, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e daha çok benzediği belirterek; "Biz açılışa geldik. Gelmişken de Balmumu Müzesi'ni de gezelim dedik fakat Atatürk balmumu heykeli hiç kendisine benzememiş. Biz daha çok Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e benzettik. Umarım bu yanlış düzeltilir." dedi.

Birçok kişi, heykelin Atatürk'e benzemediğini söyleyerek, alışveriş merkezi yönetimine şikayetlerini iletti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.