Hava Durumu

Aybaba'nın gözden çıkardığı isimlere talip yok!!!

Bursaspor'da Teknik Direktör Samet Aybaba'nın gözden çıkardığı 6 isim için de şu ana kadar yeşil-beyazlı kulübün kapısını çalan olmadı.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2018 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2018 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Aybaba'nın gözden çıkardığı isimlere talip yok!!!

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren ve şu ana kadar Atanasov, Badji ve Aytaç Kara'yı renklerine bağlayan yeşil-beyazlı ekipte, kadroda düşünülmeyen isimler için de teklif bekleniyor.

Altı isim kim

Teknik Direktör Samet Aybaba'nın göreve gelmesinin ardından kadroda yer vermeyeceğini açıkladığı Dzon Delarge, Jires Kembo, Boban Jovic, Tomas Necid, Sercan Yıldırım ve Vieux Sane, Afyonkarahisar kampına dahil edilmemişti. Bu isimler için teklif bekleyen Bursasporlu idareciler, mali yükü de azaltmak adına 6 ismi de bir an önce elden çıkarmak istiyor.

PARALARI ÖDENMEK ZORUNDA

Tomas Necid'in adı Çaykur Rizspor'la, Sercan Yıldırım ve Dzon Delarge'ın adı Erzurumspor'la anıldı. Jires Kembo'un ise takası gündemde. Ancak adı diğer kulüplerle geçmesine karşın Bursaspor yönetimini bu oyuncular için ne arayan oldu, ne de soran. Bu durum Ali Ay yönetiminde endişe yarattı. Oyuncuların takımdan ayrı çalışmalarına rağmen ücretlerinin zamanında yatırılma durumunun bulunması bir an önce bu isimlerle yolların ayrılması zorunluluğunu doğurdu.

Sonunda Sane'ye ulaşıldı

Bursaspor'da beklentileri veremeyen ve son iki sezonu Fransa'nın Auxerre takımında geçiren Vieux Sane'den haber geldi. Kulübe kayıtlı yedi numarasından da kendisine ulaşılamayan Senegalli futbolcuyla irtibat kurulduğu ve kısa süre içinde Bursa'daki çalışmalara katılacağı bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.