Hava Durumu

Aydoğan Yavaşlı, Şahinkayalı miniklerle buluştu

Başarılı yazar Aydoğan Yavaşlı 'Tea&Talk Yaşamdan Dersler Söyleşi Günleri' kapsamında Şahinkaya Koleji öğrencileriyle bir araya gelerek anlamlı paylaşımlarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2018 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2018 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Aydoğan Yavaşlı, Şahinkayalı miniklerle buluştu

Şahinkaya Koleji Merkez Kampüs'te düzenlenen söyleşide Aydoğan Yavaşlı 'Atatürk'le Yaşamak' isimli kitabı çerçevesinde öğrencilerle harika öyküler ve anekdotlar paylaştı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti için ifade ettiği büyük anlamdan ve ülkemize kazandırdığı değerlerden bahseden Yavaşlı, Atatürk sevgisinin önemine vurgu yaptı. Nitelikli kitap okumanın insanın düşünce hayatına kattığı zenginliği anlatan Yavaşlı, yazar olmasında Türkçe öğretmeninin çok etkili olduğunu söyledi. Ülkemizin çeşitli yerlerinde ve Almanya'da öğretmenlik yapan Aydoğan Yavaşlı, öğretmenlerin hayatımızda çok önemli bir rol oynadığına dikkat çekti.

KİTAPLARINI HEYECANLA İMZALATTILAR

Öğrenciler keyifle dinledikleri söyleşinin ardından merak ettikleri soruları sormayı ihmal etmezken; Şahinkaya Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Şahinkaya, başarılı yazara katılımlarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Etkinliğin sonunda Aydoğan Yavaşlı'ya kitaplarını imzalatan öğrenciler, yazarla birebir sohbet etme şansı da buldular.

   

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.