Hava Durumu

Ayfer Omak: 'Yerelde ve genelde iktidar için!'

CHP Bursa İl Kadın Kolları'na adaylığını açıklayan Ayfer Omak, CHP İl binasında düzenlediği basın toplantısında,  "Atatürk'ün ilkeleri ve CHP'nin simgesi Cumhuriyetçilik, Laiklik, Devletçilik, Milliyetçilik, Halkçılık, İnkılapçılık olan Altı Ok'u yaşam felsefem olarak benimseyerek siyasete başladım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ayfer Omak: 'Yerelde ve genelde iktidar için!'

Ayfer Omak sözlerini şöyle sürdürdü: "Aile ve iş yaşantısında, kadın hakları mücadelesi için örgütümüzün kadın kollarında farklı kademelerde görev yaptım. 2010 - 2015 yılları arasında 3 dönem, 5 il başkanımız ve 3 il kadın kolları başkanımızla beraber kadın kolları yönetiminde el ele, omuz omuza görev yaptım. Yerel ve genel seçimlerde örgütlü bir çalışma içerisinde yürüttüğüm görevimde, partimin bana verdiği görevleri tüm özverimle eksiksiz yapmaya çalıştım. Ve bundan sonra üyelik ile başladığım Bursa Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı ile devam ettiğim yoluma, sizlerin de desteği ile CHP İl Kadın Kolları Başkanı olarak devam etmek istiyorum."  Birlik ve beraberlik mesajı veren Omak, kadınların siyasette ve karar mekanizmalarında daha etkin yer almaları ve CHP'yi yerelde ve genelde iktidara taşımak amacıyla çalışacaklarını bildirdi.

Evli ve dört çocuk annesi olan Ayfer Omak, Halk Eğitim Merkezleri'nde eğitmen olarak çalıştı. Omak daha sonra 2001 yılında eşinin tayini nedeniyle Bursa'ya yerleşti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.