Hava Durumu

Ayhan Salman'a hayırlı olsun ziyareti

Sürpriz bir kararla AK Parti Bursa İL Başkanlığı'na atanan Ayhan Salman Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi ağırladı.Misafirleri Salman'a 'hayırlı olsun' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2017 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2017 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ayhan Salman'a hayırlı olsun ziyareti

Bir dizi programa katılmak üzere Bursa'ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı, Bursa Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Genel Merkez AR-GE Başkan Yardımcısı Ahmet Kılıç'la birlikte AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sohbet havasında geçen ziyarette Müezzinoğlu, Salman'a yeni görevinde başarılar diledi. Müezzinoğlu, Bursa'nın tüm ekonomik potansiyelleri, kozmopolit nüfus yapısı ve coğrafi konumu ile Türkiye'nin en önemli illerinden biri olduğunu belirtti. Müezzinoğlu, aynı zamanda Bursa'nın partilerinin kuruluşundan bu yana AK Parti'ye her seçimde Türkiye ortalaması üzerinde oy verdiğini söyleyerek desteklerinden dolayı Bursa Halkı'na teşekkür etti.

SİZE İNANCIM TAMDIR

Müezzinoğlu, Salman'ın önemli bir görevi devraldığını vurgulayarak, "Size teslim edilen bayrağı daha yukarılara taşıyacağınıza olan inancım tamdır" derken, Salman'da görevi devralır almaz çalışmalarına başladıklarını belirtti. Salman," İlk iş olarak yeni yönetimimizi belirleme çalışmalarını başlattık. Bu konuda çok talep var. Hamdolsun, bu durum teşkilatımızın gücünü ve birlikteliğini gösteriyor. İnşallah bu kadar değerli ismin arasından partimiz ve Bursamız için en doğru seçimleri yapacağız. AK Parti ailesine elimizden geldiğince daha fazla üye kazandırıp, Bursa teşkilatları olarak ülkemiz ve partimiz için çalışan ailemizi daha da büyütmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Genel Merkez ARGE Başkan Yardımcısı Ahmet Kılıç'da Başkan Salman'a görevinin hayırlı olmasını diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.