Hava Durumu

Aykut Erdoğan: 'Mustafa Er'in erleri gereken cevabı verdi'

Akhisarspor galibiyeti sonrası konuşan Bursaspor Yardımcı Antrenörü Aykut Erdoğan, "Mustafa Er'in erleri sahada gereken cevabı verdi. 2-0'dan geriye düşmemize rağmen kazandığımız için çok mutluyuz. Bu çıkışımızı Boluspor maçı ile sürdürmek istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2021 18:41
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2021 18:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Aykut Erdoğan: 'Mustafa Er'in erleri gereken cevabı verdi'

Bursaspor, TFF 1. Lig'in 24. haftasında Akhisarspor'u 2-0 geriden gelerek 3-2 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalardan bulunan Bursaspor Yardımcı Antrenörü Aykut Erdoğan, "Bugün 2-0 dan rağmen maçı kazandık. 1 aydır Covid-19 ve sakatlıklarla boğuşuyoruz.

Çok istedik ve kazandık. Çok mutluyuz. Bugün Mustafa Er'in erleri gereken cevabı sahada verdi. Önümüzde Boluspor maçı var. O maçla beraber çıkışımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Kısaca maçın hakemini de değerlendiren Erdoğan, "Sağ içinde tansiyon yüksekti. Net 3 tane penaltımız verilmedi. Bizim tacımızı vermiyor Mustafa hocanın haklı itirazından kırmızı kart görerek atıldı. İyi niyetli, kötü niyetliye girmek istemiyorum ama kötü maç yönetti diyebilirim" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.