Hava Durumu

Aynı gün 2 çocuk elini kıyma makinesine kaptırdı

Niğde ve Mersin'de iki çocuk elini kıyma makinesine kaptırdı. Acı içinde kıvranan çocuklara hemen hastaneye götürülürken birinin parmaklarının parçalandığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2017 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2017 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Aynı gün 2 çocuk elini kıyma makinesine kaptırdı

Olay, Mersin'in merkez Toroslar ilçesine bağlı Turgut Türkalp Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 yaşındaki Mustafa Y., evde bulunan kıyma makinesi ile oynamaya başladı. Küçük çocuk, birden elini kıyma makinesine kaptırdı. Bunun üzerine ailesi durumu 112 ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, çocuğu elinde kıyma makinesi ile şehir hastanesine kaldırdı.

İtfaiye ekipleri de hastaneye giderek, çocuğun elindeki kıyma makinesini çıkarmak için yaklaşık yarım saat uğraştı. Yapılan çalışmanın ardından kıyma makinesi kesilerek, çocuğun eli çıkarıldı. Şehir hastanesinde ilk müdahalesi yapılan 2 yaşındaki çocuk, ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Eli ve parmakları büyük zarar gören çocuk hemen ameliyata alındı.

1 SAATTE ÇIKARILDI

Niğde'nin Çiftlik ilçesinde ise Abdullah E. (4) sağ elini kıyma makinesine kaptırdı. Durumu fark eden annesinin çabasına rağmen eli makineden kurtarılamayan çocuk, ambulansla Çiftlik Devlet Hastanesine ardından ise Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Doktorlar kolu makineden çıkaramayınca Niğde itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çabasının ardından küçük çocuğun sağ kolu, kıyma makinesi kesilerek çıkarıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.