Hava Durumu

Ayşen Gruda'nın cenazesinde utandıran olay! 'Nasıl insanlarsınız' diye tersledi

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ayşen Gruda'nın cenaze töreninde fotoğraf krizi yaşandı. Oyuncu Demet Evgar, Ceren Moray ve usta oyuncuların bir arada olduğu grupla birçok kişi fotoğraf çekilmek istedi. Fotoğraf çekme taleplerine cevap vermeyen Demet Evgar'a bir kadın "Selam bile vermiyorsunuz. Nasıl insanlarsınız siz! Ne olacak çocuklar fotoğraf çekilse" diye tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2019 19:27
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2019 19:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ayşen Gruda'nın cenazesinde utandıran olay! 'Nasıl insanlarsınız' diye tersledi

Usta oyuncunun cenazesi Zincirlikuyu Cami'ne getirildi. Torunu Emre Gruda tabutun başında dua etti. Ayşen Gruda, cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.

Tören sırasında Demet Evgar, Ceren Moray ve usta oyuncuların bir arada olduğu grupla birçok kişi fotoğraf çekilmek istedi. İsteklerini kabul etmeyen Demet Evgar'a bir kadın, "Nasıl insanlarsınız siz!" diye tepki gösterdi.

Cenaze törenine gelmeyen usta oyunculara sitem eden Yılmaz Gruda şu ifadeleri kullandı:

"Büyük bir değeri kaybettik. Büyük oyuncularla oynadı, o büyük oyuncuların hiçbiri burada yok. Burada olmaları lazımdı, gerekliydi ama yoklar. Ben kendi adıma ve onlar adına doğrusu utanıyorum. Kalkıp gelmeliydiniz, onu gazetelerde uğurlamak yerine; onun tabutun başına gelip, "Güle güle kızım, güle güle Ayşen" demelilerdi. Ben onlara çok çok kırgınım. Bunu bütün sanatçılar yapmalı. Sahnede oynayan birisi sanatçılar tarafından uğurlanmalı. Ayşen büyük bir yetenekti, o yetenekle zirveye çıktı. Onu halk uğurluyor, çünkü onların sanatçısıydı."

Cenazede fotoğraf çekilme kavgası çıktı
Demet Evgar, Ceren Moray ve usta oyuncuların bir arada olduğu grupla birçok kişi fotoğraf çekilmek istedi. Fotoğraf çekme taleplerine cevap vermeyen Demet Evgar'a bir kadın "Selam bile vermiyorsunuz. Nasıl insanlarsınız siz! Ne olacak çocuklar fotoğraf çekilse" diye tepki gösterdi.

Demet Evgar sessizliğini korurken usta oyunculardan Işıl Yücesoy olaya sessiz kalamadı. Kadının talebine kızan Yücesoy, "Siz buraya fotoğraf çekilmeye gelmişsiniz ama bizim acımız var. Lütfen saygı duyun" diye tepki gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.