Hava Durumu

Aziz Behich: Bursaspor'un her zaman benim için ayrı bir yeri olacak!

Yeni sezonda Medipol Başakşehir forması giyecek olan Aziz Behich yaptığı açıklamada "Bursaspor'un her zaman benim için ayrı bir yeri olacak. Büyük bir kulüp ve bence yine Süper Lig'e çıkacaklar" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2019 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2019 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Aziz Behich: Bursaspor'un her zaman benim için ayrı bir yeri olacak!

-Ali Şahin-

Medipol Başakşehir'in yeni transferlerinden Aziz Behich, kupa kazanmak için turuncu-lacivertli takıma geldiğini söyledi.  Transfer süreci ile ilgili konuşan Türk asıllı Avustralyalı oyuncu "PSV'ye gittim ama istediğim gibi geçmedi. Fazla forma şansı bulamadım. Her şeyi yaptım, her gün çalıştım ama şans gelmedi. Takım da iyi gidiyordu, şampiyonluğu son haftada kaybettik. Çalıştım, kendimi hazır tuttum. Başka bir yerden şans geleceğini biliyordum. O da Başakşehir'den geldi" diye konuştu.

ŞAMPİYONLUK İSTİYORUM

Sezon ortasında da birkaç kulübe transfer ihtimalinin olduğunu belirten Behich "Ama bir senede iki kulüpte oynamıştım. FIFA'nın kuralı gereği bir sezonda iki kulüpten fazlasında oynayamazdım. Sezon bitmeden önce kulüpler sormaya başladı ama Başakşehir'den teklif gelince benim için evet demek kolaydı. Başakşehir son birkaç yıl şampiyonluğa oynayan, Avrupa kupalarında yer alan bir takım. Böyle bir takımda oynamak istiyordum. Şampiyonluk kazanmak, Avrupa'da oynamak istiyorum" dedi.

KUPA KAZANMAK İSTERİM'

Şampiyonlar Ligi'ne katılmanın kendisi için önemli olduğunu belirten 28 yaşındaki futbolcu, "Futbolcu olarak kupa kazanmak en büyük hedef olmalı. Bazı büyük ünlü oyuncular görüyorsunuz, çok güzel kariyerler yapıyorlar ama hiçbir şey kazanmamışlar. Ben kupa kazanmak istiyorum, o yüzden de Başakşehir'e geldim. Hedefimiz şampiyonluk olacak ama ilk önce Şampiyonlar Ligi eleme turlarını geçmeliyiz" ifadelerini kullandı.

'MEDYA KONUŞUR'

Aziz, Medipol Başakşehir'e transferinden önce adının Beşiktaş ve diğer Türk takımlarıyla anılmasıyla ilgili olarak, "Medya her zaman konuşuyor, menajerimle sadece masada bir şey olduğunda konuşuyoruz. Avrupa'dan da teklifler vardı. Türkiye'ye dönmek istiyordum ve Başakşehir'den teklif geldiğinde öbür tekliflere bakmadım bile" yorumunu yaptı.

'ÜZGÜNÜM'

Aziz Behich, Türkiye'de formasını giydiği ilk takım olan Bursaspor'un Süper Lig'den düşmesi nedeniyle üzgün olduğunu belirterek, "Bursaspor'un her zaman benim için ayrı bir yeri olacak. Türkiye'de ve dünyada adımı duyurmam orada başladı. Bursaspor bana şans verdi. Şampiyon takım küme düştüğü için üzgünüm. Bu lig için de kötü oldu. Çünkü taraftarlar müthiş, stat, şehir çok güzel. Bursaspor büyük bir kulüp bence yine Süper Lig'e çıkacaklar" dedi.

'BİZE HER YAR UZAK'

Avustralya Milli Takımı'nda kaptanlığa getirilen Aziz Behich, Avustralya'nın okyanusun ortasında bir kıta ülkesi olması sebebiyle deplasmanda oynadıkları tüm maçların kendileri için uzun yolculuklar anlamına geldiğini anlatarak, "Asya'da ilk turda çok farklı ülkelere gidiyoruz. Bir üst turda Japonya, Suudi Arabistan, Güney Kore gibi daha güçlü ülkelerle oynuyoruz. Güzel elemeler oluyor bizim için dünyanın farklı ülkelerini görüyoruz. Aynı zamanda kolay da değil, uzak. Bizim için her yer uzak" diye konuştu.

'TANKLA MAÇA GİTTİK'

Milli maçlar sebebiyle farklı ülke ve coğrafyaları gördüğünü de kaydeden Aziz, başına gelen ilginç bir olayı, "Farklı ülkelere gidiyoruz, bizim için çok değişik bir durum. Bir maçta Kırgızistan'dı galiba, deplasmanda maça gittik. Ülkede ne oluyordu bilmiyorum. Stadyuma giderken arkamızda tanklarla vardı" sözleriyle anlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.