Hava Durumu

Bademli Amerikan Kültür Koleji öğrencileri profesyonellere taş çıkardı!

Bademli Amerikan Kültür Koleji öğrencileri, Türk Eğitim Vakfı yararına düzenlenen "Sezen Aksu Dans Gecesi"nde gerçekleştirdikleri sahne şovları ile izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2018 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2018 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bademli Amerikan Kültür Koleji öğrencileri profesyonellere taş çıkardı!

bademli Amerikan Kültür Koleji, öğrencileri ile birlikte Türk müziğinin efsane ismi Sezen Aksu ve Türk Eğitim Vakfı yararı için önemli bir etkinliğe imza attı. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde sanata ve sanatçıya vefa amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler 80'ler konseptinin vurgusuyla 45'lik Dans Gecesi'nde izleyenlere adeta bir görsel şölen yaşattı. Minik Serçe'nin 43. sanat yılına özel sanatçıya ait 43 şarkı eşliğinde muhteşem dans performansları sergileyen öğrenciler, profesyonel dansçılara taş çıkardı. Sahne şovlarıyla izleyenleri mest eden Kültür'lü öğrenciler, 75 dakika boyunca sahnede kaldı.

TEV'E KATKI

Okulun kurucusu ve okul müdürü Mehmet Güneş yaptığı açıklamada, tüm eğitim faaliyetlerinde amaçlarının Türk eğitimine hizmet olduğunu kaydederek, Sezen Aksu Dans Gecesi ile Türk Eğitim Vakfı'na mütevazı bir katkıda bulunmak istediklerini kaydetti. Sanatla ilgili aktivitelerde de estetiği ön plana aldıklarını kaydeden Güneş, "Müzikle dans insan bedeninin detonelikten kurtulup ahenk ve estetik bir biçim almasını sağlıyor. Bu yüzden bizler tüm sanat, spor, yetenek ve eğitim faaliyetlerimizde estetiğin öncelenmesini esas alıyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.