Hava Durumu

Bahçeli: Cahil, köhne, kişiliksiz, köksü, iş birlikçi...

Bilecik'in Söğüt ilçesinde vatandaşlara seslenen MHP lideri Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun 'En iyi sistem Amerika'da var oturalım konuşalım' sözlerine yanıt verdi. Bahçeli, yeni hükümet sistemine yönelik yıpratma faaliyetlerinin beyhude bir çaba olduğunu söyledi. S-400'lerle ilgili de konuşan Bahçeli, "S-400'e FETÖ'cü alçaklar karşıdır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2019 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2019 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bahçeli: Cahil, köhne, kişiliksiz, köksü, iş birlikçi...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bilecik'in Söğüt ilçesinde vatandaşlara hitap etti.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini hedef alan eleştiriler iyi iniyetli değildir. CHP Genel Başkanı 'En iyi sistem Amerika'da var oturalım konuşalım' diyor. Sistem tartışmaları bitmiştir. CHP'nin Türkiye'yi yabancı ülkelerin gözüyle değerlendirmesi yozlaşmadır. CHP'nin taşeron sistemi alenileşmiştir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi irade ile istikrarı buluşturmuş, hukuk ile demokrasiyi kuvvetlendirmiş tarih ile coğrafyayı uyandırmıştır. 

Yeni hükümet sistemine yönelik yıpratma faaliyetleri beyhude bir çabadır. Aksayan tarafları tespit edilmişse ve düzeltilmesi gerekiyorsa gereği yapılacaktır. Samimi değerlendirmelere kayıtsız kalınmayacaktır. Türkiye 16 Nisan 2017'de büyük bir yönetim reformunu hayata geçirmiştir. Kirletme ve kötü gösterme niyeti doğru değildir. Milletin evet dediği sistemi kötü göstermek bizatihi millete hakarettir. Türkiye boğuştuğu sorunları aşacak güçtedir. Ülkemize yönelik kumpaslar 15 Temmuz'da olduğu gibi püskürtülecektir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kuruluş ruhuna uygundur. 

Bir ve beraber olursak karanlık emel sahipleri muvaffak olamayacaktır. Türkiye'nin önünde hiçbir hain duramaz. Ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye'nin 2023 hedefine taş koyamayacaklar. Biz Türk milletiyiz, biz Türkiyeyiz."

Daha sonra Kütahya'ya geçen Bahçeli, S-400'lerle ilgili "Milli güvenliğimiz ve menfaatlerimiz neyi gerektiriyorsa onu yaparız. S-400'e FETÖ'cü alçaklar karşıdır, S-400'e PKK'lı caniler karşıdır, S-400'e küresel güçler karşıdır, S-400'e CHP, İP ve HDP karşıdır, yani zillet, ülke savunmasından rahatsızdır. Onlar ne derlerse desinler S-400 ülkemize getirilmiştir. Duyum üzerine konuşup S-400'ün sarayın savunmasında kullanılacağını söyleyenler ise tek kelimeyle cahildir, köhnedir, kişiliksizdir, köksüzdür, iş birlikçidir." açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.