Hava Durumu

Bahçeli'den 'Altan-Ilıcak ve Bülent Arınç' açıklaması! Sert sözler...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yazılı yaptığı açıklamasında Bülent Arınç'ın KHK yorumuna sert tepki gösterdi. Bahçeli, dün tahliye edilen Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan hakkında ise "Yargı kararlarına saygı duyuyoruz ancak yargı kararlarının millet vicdanıyla çelişmemesini de mecburi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2019 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2019 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bahçeli'den 'Altan-Ilıcak ve Bülent Arınç' açıklaması! Sert sözler...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündemdeki gelişmelere yönelik yazılı açıklama yaptı.

Bülent Arınç'ın "KHK faciadır" sözlerine tepki gösteren Bahçeli şunları kaydetti: 

"FETÖ'yle mücadelenin sulandırılmasının yanı sıra, 'KHK faciadır' değerlendirmesiyle birlikte mağdur edebiyatına bel bağlanması 15 Temmuz şehitlerine ve gazilerine büyük bir haksızlık ve hadsizliktir. Bu gidişle 15 Temmuz'un üzeri adeta küllenecek, sıradan bir gün olarak kalmasına hizmet edilecektir. Buna da hiç kimsenin hakkı olmadığı meydandadır."

"BAZI FETÖ DAVALARINDAKİ KARARLAR MİLLİ VİCDANI RAHATSIZ EDİYOR"

FETÖ davalarındaki tahliye kararlarıyla ilgili açıklama yapan Bahçeli "Bazı FETÖ davalarıyla ilgili kamuoyuna açıklanan kararlar milli vicdanı oldukça rahatsız etmektedir. FETÖ'yle irtibat ve iltisakı bilinmesine rağmen, arkası olan, destekçileri bulunan, bürokratik ve siyasi imtiyazlarla zırha büründürülen kişilerle ilgili hukuki süreçlerin tavsaması, hatta savsaklanması ciddi bir sorun olarak karşımızdadır" dedi.

ABD'NİN TERÖR RAPORUNA TEPKİ

ABD Dışişleri Bakanlığı'nın 2018 yılına dair hazırladığı 'Terörizm Raporu'na tepki gösteren Bahçeli, "Raporda YPG ve PYD'yle birlikte FETÖ'den hiç bahsedilmemesi; hatta terörist başı Gülen'in 'Sürgünde bir din adamı' olarak takdimi skandal olmasının ötesinde, melanet bir projenin varlığına işarettir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.