Hava Durumu

Bahçeli'den çok sert ifadeler: 'Bunlardan asla adam olmaz'

Samsun'da konuşan MHP lideri Bahçeli, '"Çam ağacından ağıl, el çocuğundan oğul bunlardan da asla adam olmaz. Zillet ittifakından Türkiye Cumhurbaşkanı çıkmaz'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2018 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2018 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bahçeli'den çok sert ifadeler: 'Bunlardan asla adam olmaz'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin "Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türk'ün Bayrağına" temalı Samsun mitinginde konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

''Cumhur İttifakı Millet Aklı Türkiye'nin Samsun'un teminatı. 24 Haziran seçimlerinin ülkemize milletimize devletimize partimize ve demokrasi hayatımıza yeni güzellikler yepyeni bir ruh getirmesini temenni ediyorum.

Bağımsızlık bir milletin namusudur bayrak ise bir milletin bağımsızlık sembolüdür. Dünden bugüne zaman oldu aç kaldık bazen açıkça gezdik ancak asla muhannete muhtaç olmadık. 3 kuruşluk menfaatlere tarihi haklarımızı değişmedik. Bu topraklarda tutunmanın bir bedeli vardı bunu kanımızla ödedik.

BUNLARIN BİRBİRİNDEN FARKI YOK

İlhamımız 19 Mayıs 1919 Samsun ruhudur iffetimiz milli istiklaldir itibar ve irademiz milli birlik ve kardeşliğimizin bayraklaşmasıdır. 29 Ekim'den intikam almak için sıraya girip ittifak kuruyorlar. Türk düşmanları ile el ele verip aynı hizaya giriyorlar. CHP İP PKK FETÖ toplanmışlar hep aynı kirli söylemi tekrarlıyorlar. Bunların birbirinden farkı yoktur bunlarda hayır gelecek yoktur asla umut yoktur. Cumhur İttifakı diyoruz yıkım koalisyonu Cumhuriyet'ni altını dinamitlemekle uğraşıyor.

ÇATILARI ZİLLET OLANLAR HAYAL ALEMİNDE YAŞIYORLAR

Çatıları zillet olanlar hayal aleminde yaşıyorlar. Fikri ve zikri karışık olanlar davetsiz gelenin döşeksiz oturacağını bilmiyorlar. Cumhurbaşkanlığı seçimi eğer ikinci tura kalırsa PKK kimi destekleyeceğini açıkladı. İçimizden devşirilmiş bazı isimler PKK'nın dümenine nasıl tutunduklarını gösterdi.

BUNLARDAN ASLA ADAM OLMAZ

Bunlardan asla adam olmaz. Zillet ittifakından Türkiye Cumhurbaşkanı çıkmaz. Allah'ın izniyle 24 Haziran'da Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı ilk turda seçilecek o isim de Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. TBMM'de MHP güçlü bir şekilde yerini alacaktır. Cumhur İttifakı Türk milletinin özlemlerinden doğdu.

ZALİMLERE KARŞI BİR MİYİZ?

Zalimlere karşı bir miyiz? Hainlere karşı beraber miyiz? FETÖ'ye PKK'ya bunların siyasetteki taşeronlarına karşı aynı safta mıyız?

EDERİ 1 DOLAR HAİNLER

Ederi 1 dolar hainler TBMM'yi bombaladılar. Cumhurbaşkanlığı yerleşkesine MİT ve Emniyet binalarına kurşun yağdırdılar. TSK'ya sızan küçük ve dar kadrolu ihanet çetesi acımasızca Türkiye'ye saldırdı. Türk milleti tepkisiz kalamazdı. İşgal teşebbüsüne karşı en sert duruşu gösterdik. Darbeci teröristlerin önünün kestik. Aziz milletimiz bir kez daha ya istiklal ya ölüm dedi FETÖ'cüleri doğduklarına pişman etti. Samsun al bayrağını indirtmedi. Türkiye'ye kefen biçen şerefsizler vazgeçmeyecekti.

YENİ SİSTEME KARŞI ÇIKANLAR...

Yeni sistem kutlu bir diriliş sağlam bir duruş devamlı bir yükseliştir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte Türkiye Cumhuriyet hem güçlenmiş hem de taçlanmıştır. Yeni sisteme karşı çıkanlar Zeytin Dalı Harekatı'nı çekemeyenlerdir.

CHP KRİZ VE KAOSA OYNUYOR

CHP'ye kulak verilirse hep aynı yalan dolan masal. Mustafa Kemal'in kemiklerini sızlatan CHP kriz ve kaosa oynuyor. FETÖ'ye bir kez olsun terör örgütü diyebildiler mi?''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.