Hava Durumu

Bahçeli'den Erdoğan'a sert yanıt: MHP'yi uyuşturucuyla yan yana getirmek...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın dün MHP'nin af teklifine ilişkin, "50 bin uyuşturucu suçlusunun olduğu bir dönemde af çıkaramayız" açıklamasına MHP Lideri Bahçeli'den yanıt geldi. Bahçeli "Partimizi zan ve töhmet altında bırakmak asla doğru değildir. MHP'yi yüzeysel ve üstünkörü bir şekilde uyuşturucuyla, uyuşturucu suçuyla yan yana getirmek şayet art niyet değilse, kesinlikle isabetsiz ve itibarsız bir isnattır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2018 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2018 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bahçeli'den Erdoğan'a sert yanıt: MHP'yi uyuşturucuyla yan yana getirmek...

MHP Lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Üsküdar-Çekmekköy-Sancaktepe metro hattının ikinci etabının açılış töreninde 'af' konusunda söylediklerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

Sayın Cumhurbaşkanı'nın Üsküdar-Çekmekköy-Sancaktepe metro hattının ikinci etabının açılış töreninde yapmış olduğu konuşmayı, bu kapsamda şartlı ceza indirimiyle ilgili teklifimize yönelik değerlendirmelerini titiz bir bakış açısıyla takip ve analiz ettik.

Sayın Cumhurbaşkanı, "şimdi birileri çıkarmış af, ne affı?" ifadeleriyle birlikte aynen şunları dile getirmiştir: "Hele hele 50 bini aşkın uyuşturucunun cezaevinde olduğu bir dönemde biz uyuşturucuları affeden bir iktidar olarak mı anılacağız?

Elbette kast edilen Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Partimizi zan ve töhmet altında bırakmak asla doğru değildir. MHP'yi yüzeysel ve üstünkörü bir şekilde uyuşturucuyla, uyuşturucu suçuyla yan yana getirmek şayet art niyet değilse, kesinlikle isabetsiz ve itibarsız bir isnattır.

Uyuşturucuyla en çok mücadele veren, bu uğurda her türlü imkanıyla fedakarlık gösteren 'birileri' diye tabir edilen Milliyetçi-Ülkücü Hareket'tir. Şartlı ceza indirimiyle ilgili teklifimizi uyuşturucu temeline indirmek, tahrip ve tahrif etmek fahiş bir yanlış, fuzuli bir demagojidir.

Kanun teklifimiz 24 Eylül 2018 Pazartesi günü TBMM'ne sunulmuştur. Şu anda Adalet Komisyonu'nda görüşülmeyi beklemektedir. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin değerli milletvekilleri teklifimizi tasvip etmiyorlarsa kabul etmezler, takdir ediyorlarsa onay verirler. Mesele bu kadar basittir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.