Hava Durumu

Bahçeli'den Karamollaoğlu açıklaması: 'Son yılların en popüler siyasetçisi olmuştu'

MHP lideri Bahçeli, Saadet Partisi'nin cumhurbaşkanı adayının genel başkan Temel Karamollaoğlu'nun olmasını "Son yılların en popüler siyasetçisi olmuştu, bugün noktaladı" sözleriyle değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2018 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2018 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bahçeli'den Karamollaoğlu açıklaması: 'Son yılların en popüler siyasetçisi olmuştu'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli, Saadet Partisi'nin 24 Haziran'daki seçimler için cumhurbaşkanı adayının partinin genel başkanı Temel Karamollaoğlu'nun olmasıyla ilgili ''Allah, hayırlı uğurlu etsin. Son yılların en popüler siyasetçisi olmuştu, bugün noktaladı. Bakalım bundan sonra ne kadar tekrarlanacak'' dedi. Bahçeli, açıklamalarının devamında "Bütün siyasi partilere bu manada sorumluluklar düşer. YSK bu manada görevlidir. Hal böyle olunca emniyet güçleriyle, partilerin temsilcileriyle seçim güvenliği sağlanmış olur. Ama esas seçmene düşer bu. Seçmen çok sabırlı, hileye tevessül etmeden demokratik hakkı olan oyunu kullanma hakkına kavuşursa seçim güvenli demektir" diye konuştu.

CHP'NİN ADAYI

CHP'nin henüz aday açıklamamış olmasını da eleştiren Bahçeli, "Sabrı taşırdı. Millet merak ediyor. Bir gün CHP önünde halk toplanacak. Artık açıkla şu adayı diyecekler" ifadelerini kullandı.

SEÇİM VAATLERİ

Dünkü Bakanlar Kurulu sonrası açıklanan 'hediye paketi'ni de değerlendiren Bahçeli, "Geçmiş dönemlerde her partinin seçim beyannamelerinde bulunan konular. Bugün biraz artırarak konmuş, söz gelimi 65 ve yukarı yaşlar için yaşlar varken bugün 500'e çıkarmışlar. Bu binaları bir düzene koyuyorlar. Oradan hem bir tapu hem bir gelir elde edecekler. Biz henüz daha ayrıntıyı tam incelemiş değiliz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.