Hava Durumu

Bahçeli'den sert çıkış: Üstüne vazife olmayan her şeyle uğraşıyor

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İBB Başkanı üstüne vazife olmayan her şeyle uğraşmaktadır. Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın çeperini genişletip, 'hıyarım var' diyen kim varsa tuz alıp koşmasından biraz ürkmüş, 'nereye düştük?' sorusunu kendisine sormaya başlamıştır" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2019 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2019 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bahçeli'den sert çıkış: Üstüne vazife olmayan her şeyle uğraşıyor

MHP lideri Bahçeli, MHP'nin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin açıklamaları:

Hep bir adım önde olmayı gaye bildik. Zamanın sorunları ile başa çıkabilmek, zalimlerin oyunları ile mücadele edebilmek için azmimizin yörüngesinden sapma göstermedik. Bu itibarla çabamız hiç bitmedi. Türk milleti zorlu bir coğrafyayı, nice fedakarlık örnekleri sayesinde vatan yaptı. Bir vatana sahip olmanın ağır bedelleri vardı, bu bedeller de devleşen kahramanlıklarla ödendi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde vesayet ağları görülemeyecektir. Sistem Türkiye'nin önünü açmıştır. Devlette çift başlılığa neşter vurmuştur.

Devlet demek hukuk demektir. Hukukun üstünlüğü herkes için bağlayıcıdır. Her devlet ve siyaset adamı hukuka uymakla mükelleftir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile hukuksuzluk devri sona ermiştir. Sayın Kılıçdaroğlu'nun kıvranması amaçsız ve çarpık siyaset hastalığıdır. Millet, zillete rağmen sistemi sevmiş, benimsemiştir. Bor'un pazarı çoktan bitmiş, Niğde yolu görülmüştür. Aklı ile dili arasına kara kediler girdiğinden zor durumlara bodoslama düşmektedir.

"'HIYARIM VAR' DİYEN KİM VARSA TUZ ALIP KOŞMASINDAN BİRAZ ÜRKMÜŞ"

İBB Başkanı üstüne vazife olmayan her şeyle uğraşmaktadır. Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın çeperini genişletip, 'hıyarım var' diyen kim varsa tuz alıp koşmasından biraz ürkmüş, 'nereye düştük?' sorusunu kendisine sormaya başlamıştır. Kılıçdaroğlu diyor ki, 'eski sisteme dönülmesi ile ilgili bir talebimiz olmadı'. Madem rahatsızdın, bu kadar beyhude çırpınışa ne gerek vardı.

Beni dinlesin, gidişat hayra alamet değildir. Sayın Kılıçdaroğlu için çember daralıyor, suyu ısınıyor. CHP Genel Başkanı burada dursa iyi, dil döndükçe dönüyor. Diyor ki; güçlü, liyakatlı bir devlet yapısı ile parlamenter isteriz. Üstüne vazife olmayan her şeyle uğraşıyor.

Bu toplumda, bu millette küslük olmadığı için barış söylemleri tehlikelidir, aynı zamanda şeytani bir üsluptur.

ERGENEKON DAVASI

TSK üzerinde alçak ve hain bir kurgu yapılmıştır. Ümidim ve beklentim gerçek darbe plancıları ile masumların yan yana asla getirilmemesidir. FETÖ'cülerin yargı ve hukuk alanındaki ihanetleri haksız mahkumiyetlere neden olmuştur. Harekete geçen FETÖ'cü alçaklar, şerefli Türk askerlerine kara çalma için harekete geçmişlerdir. Hiçbir kurum ve kuruluş milli iradenin önünde ve üstünde değildir. Devlet çarkı içindeki her kurum millete hizmet etmekle yükümlüdür.

MERKEZ BANKASI BAŞKANI'NIN GÖREVDEN ALINMASI

Merkez Bankası Başkanı'nın görevden alınması ile başlayan tartışmaların tehlikeli bir seviyeye ulaştığı, kriz severlerin televizyon ekranlarında ortaya çıktıkları görülmektedir. MB Başkanı bir hükümetin atadığı bürokrattır. Görevini layıkıyla yapan kalır, yapamayan gider. Devletteki işleyiş budur. Ekonomide felaket senaryosu yazanlar utanmasını kaybetmiş densizlerdir. Merkez Bankası Başkanı ayrıcalıklı değildir. fiyat istikrarı konusunda sorunlar varsa, banka kendisini gözden geçirmek, müdahale araçlarını sorgulamak zorundadır. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.