Hava Durumu

Bahçeli'den teşkilatlara uyarı

Zeytin Dalı Harekâtı'na ilişkin yeni bir açıklama yapan MHP lideri Bahçeli, "Afrin'in, ardından diğer terör yuvalarının tepeden tırnağa temizliği milli bir mecburiyet" dedi. Bahçeli, bu süreçte hiçbir tahrike itibar edilmemesi yönünde parti teşkilatlarına uyarı da yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2018 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2018 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bahçeli'den teşkilatlara uyarı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin bir açıklama yaptı. "PKK/PYD tarafından istilaya uğrayan, yöre halkına eziyet ve zulmedilen Afrin'in, ardından diğer terör yuvalarının tepeden tırnağa temizliği milli bir mecburiyet, ahlaki ve hukuki bir mükellefiyettir" diyen Bahçeli, "Türkiye'nin maruz kaldığı sıcak ve yakın tehditlerin aşılabilmesi için yeşermiş ahlaki ve milli ittifak ruhunun, beka ve birliğimizi teminat altına alıp küresel ve bölgesel kanlı operasyon ve oluşumlara karşı set çekeceği çok iyi bilinmelidir" ifadelerini kullandı.

Açıklamalarında parti teşkilatlarına da bir uyarı yapan Bahçeli, "Hiçbir tahrike, hiçbir kışkırtmaya, hiçbir kanunsuz eylem ve gösteriye iltifat ve itibar edilmeyecektir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.