Hava Durumu

Bahçeli'den zehir zemberek sözler: Acil şekilde kapısına kilit vurulsun

Afrin operasyonuyla ilgili sert mesajlar veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tabipler Birliği'nin Türk düşmanı olduğunu söyleyip acil bir şekilde kapatılması gerektiğini ifade etti. Bahçeli ayrıca, "Eğer yeri gelirse ben de bir bozkurt gibi en ön safta Afrin'e giderim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2018 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2018 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bahçeli'den zehir zemberek sözler: Acil şekilde kapısına kilit vurulsun

Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Zeytin Dalı Harekatı'nın milli güvenliğin temin ve tahkimi için planlandığını ifade etti. Zeytin Dalı Harekatı'nın harama karşı helalin duruşu; caniliğe ve cehalete karşı cesaretin vuruşu; milli bekanın var oluş yok oluş mücadelesi olduğunu belirten Bahçeli, bu süreçte masum sivil halkın zarar görmemesi için büyük bir dikkat ve hassasiyet gösterildiğini aktardı.

Bahçeli, "Çocuklara kurşun sıkmak, kundaktaki bebeklere kıymak teröristlerin mesleğidir. Mazlumların kanını dökmek PYD/PKK'nın geçim kapısıdır. Sivilleri kalkan yapıp arkalarına saklanmak, kız ve erkek çocuklarına silah verip ateşe sürmek ancak ve ancak bölücü terör örgütünün yaptığı ve yapabileceği bir canavarlıktır" diye konuştu.

CHP, PYD'Yİ AKLAMA ARAYIŞINDA

"Alman parlamentosunda PKK paçavraları takarak terör örgütü propagandası yapan zavallı vekil müsveddeleri, masumlara füzeyle saldıran katillerle aynı çizgiye düştüklerini, aynı cinayet ve melanete ortak olduklarını ne zaman idrak ve itiraf edeceklerdir?" sorusunu yönelten Bahçeli,  şunları kaydetti:

"CHP, PYD'yi temize çıkarma, aklama arayışındadır. Tabipler Birliği isimli PYD/PKK paravan örgütü, 'savaş bir halk sağlığı sorunudur' derken vatana ihanet suçu işlemiştir. Bunun düşünce ve ifade hürriyetiyle bir alaka ve ilgisi yoktur. Zulme karşı tarafsız kalmak bile namussuzluktur. PYD/PKK'lıların derdine düşen alçaklar, suçsuz günahsız insanlarımıza ateş açan rezillere en ufak tepki, en küçük itiraz göstermemişlerdir.

KAPISINA KİLİT ASILSIN

Halka ölüm saçılıyor, sorun olmuyor; teröristler cezalandırılıyor, halk sağlığı sorununa işaret ediliyor. Bu ne kepazelik, nasıl bir satılmışlıktır? Yediği ekmeğe ihanet etmek işte böyle bir şeydir. İçtiği suya leke düşürmek aynısıyla budur. Tabipler Birliği Türk düşmanıdır, hekimlerin utancı, hekimliğin yüz karasıdır. Ve de derhal, çok acil, çok seri şekilde hakkında hukuki ve yasal düzenleme yapılmalı ya da kapısına kilit asılmalıdır. Hem doktorum diyecekler, hem de katillerin safına girip sağlıktan bahsedecekler. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir işbirliği ve ihanete geçit yoktur, olmayacaktır. Türkiye vatanını savunmaktadır.

TÜRKİYE İŞGALCİ DEĞİLDİR

Fransa Cumhurbaşkanı, Zeytin Dalı Harekatı'nın bir işgale dönmesi durumunda, kendileri için büyük bir sorun oluşturacağını ileri sürmüştür. Türk milleti ile işgal kelimesi hiçbir zaman örtüşmemiştir. Fransa bize ne anlatmaktadır? Neyi ima, ihsas ve ifade etmektedir? Fransa işgal ve işgalcilik konusunda fail arıyorsa, yalnızca kendisine bakması, kendi geçmişini yoklaması yetecek, hatta fazla bile gelecektir. Türkiye, Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin'de işgalci değildir. Suriye'nin toprak bütünlüğüne saygılıdır, riayet etmektedir.

RUHSUZLAR NE BİLSİN TÜRK VE İSLAM RUHUNU?

Bir başka densiz, eski milletvekili bozkurt işaretinin İslam'ın ruhuna aykırı olduğunu dile getirmiştir. Türk milleti ne çektiyse bu kişiliksiz kimliksiz kişilerden çekmiştir. Bunu söylemek için Türk düşmanlarından ilik nakli yapmak yeterli olacaktır. Ruhsuzlar ne bilsin Türk ve İslam ruhunu? Bozkurt çakalla karışmaz, bir tutulamaz. Gitsinler çakallar, sırtlanlara baksınlar. Bozkurdun önüne çıkmayı akıllarına bile getirmesinler. Bilinsin ki Zeytin Dalı harekatına bozkurt işareti yapa yapa dahil olacak, yüz binlerce bozkurt hazır beklemektedir. Türkiye tesadüfen bulunmamış, harita üzerinde kurulmamıştır. Türk milleti boşuna bir araya gelmemiş, bağımsızlık hediye olarak alınmamıştır. Eğer yeri gelirse ben de bir bozkurt gibi en ön safta Afrin'e gider, gerekirse bu millete taşıdığım canı seve seve feda etmeye hazırım. Bu da bir millete devlet sözüdür."

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.