Hava Durumu

Bahçeli Erdoğan'ın davetini kabul etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşme davetine MHP lideri Bahçeli'den jet yanıt geldi. Erdoğan ve Bahçeli görüşmesinin yarın saat 16.00'da Beştepe'de gerçekleşeceği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2018 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2018 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bahçeli Erdoğan'ın davetini kabul etti!

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün yaptığı açıklamada, parti olarak 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday çıkarmayacaklarını, AK Parti'yi destekleyeceklerini belirtmişti. Erdoğan'la ittifak ve siyasetin geleceği konusunda herhangi bir görüşmelerinin olmadığını belirten Bahçeli, "Görüşme olmadı fakat tartışılan konular sayın Cumhurbaşkanı'nın ve bizim gündemimize düşmektedir. İleriki günlerde, bir görüşme talebi olduğu takdirde görüşülür. Olmadığı takdirde biz görüşlerimizi tekrarlayarak kendi sorumluluğumuzu yerine getirme gayreti içinde olabiliriz. 7 Ağustos'ta başlatılan bir ruha MHP sadıktır" demişti.

ERDOĞAN'DAN TEŞEKKÜR

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bugün yaptığı grup toplantısı konuşmasında, Bahçeli'nin mesajına yanıt vermişti. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendisini destekleyeceklerini ve aday çıkarmayacaklarını açıklayan MHP lideri Devlet Bahçeli'ye teşekkür eden Erdoğan, "Hayırlı olan işte yavaş davranmamak lazım" diyerek MHP Liderini Beştepe'ye davet ettiğini açıklamıştı.

TARİH VE SAATİ BELLİ OLDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetine MHP lideri Bahçeli'den jet yanıt geldi. İki liderin yarın saat 16.00'da Beştepe'de buluşacağı kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.