Hava Durumu

Bahçeli'nin erken seçim çıkışına AK Parti'den ilk yanıt!

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin erken seçim çıkışı üzerine açıklama yapan Hükümet sözcüsü Bozdağ, "Erken seçim çağrısı yetkili organlarda değerlendirilebilir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2018 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2018 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bahçeli'nin erken seçim çıkışına AK Parti'den ilk yanıt!

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin erken seçim açıklamasının sürpriz olup olmadığı sorusuna, "Ben de sizinle birlikte öğrendim. Konu, partinin yetkili organlarında değerlendirilir ve bir açıklama yapılır" dedi.

"BEN DE YENİ ÖĞRENDİM"

Bozdağ, "Bahçeli'nin önerisine şaşırdınız mı?' sorusuna ise "Perde arkası bir bilgim yok. Ben de sizinle birlikte öğrendim" diyerek yanıt verdi. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ise "Bahçeli'nin teklifini kurullar değerlendirir" dedi.

MALAZGİRT ZAFERİ VE BÜYÜK TAARRUZ TARİHİ

Bahçeli erken seçim tarihi için 26 Ağustos'u belirtirken, "26 Ağustos 2018 Pazar günü, yani Malazgirt Zaferi ile Büyük Taarruzumuzun yıl dönümlerinde, Türk milletinin, yeni bir zafer ruhuyla sandığa gidip hem Cumhurbaşkanı hem de milletvekili genel seçiminde Türkiye düşmanlarına hak ettikleri dersi vermesi, en makul, en mantıklı, en akılcı, en demokratik yoldur" açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.