Hava Durumu

Bahçeli'nin yeni A Takımı belli oldu

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yeni A Takımı belli oldu. Partide 7 yeni isim Genel Başkan Yardımcısı olarak görev aldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2018 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2018 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bahçeli'nin yeni A Takımı belli oldu

MHP'de 18 Mart'ta gerçekleştirilen 12. Olağan Büyük Kongre'de yenilenen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) bugün ilk toplantısını gerçekleştirdi; toplantıda Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin yeni A takımı belli oldu. Buna göre Bahçeli'nin yeni 7 yardımcısı şöyle oldu: Yaşar Yıldırım, İzzet Ulvi Yontar, Fethi Yıldız, Sefer Aycan, Deniz Depboylu, Fatih Çetinkaya, Kamil Aydın.

Ankara Spor Salonu'nda geçen hafta sonu 'Milli duruş, şühedaya vefa, millete beka' temasıyla yapılan kurultayda, bin 169 oyun geçerli olan bin 167'sini alan Bahçeli, yeniden genel başkan olmuştu.

TÜRKEŞ'İN KABRİ VE ANITKABİR'E ZİYARET

MHP'nin 12. Olağan Büyük Kurultayı'nda seçilen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri, Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığında Anıtkabir ile Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etmişti. Bahçeli,, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazmıştı: "Hitamında seçilmiş Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Denetim Kurulu üyelerimizle birlikte manevi huzuruna çıkmış bulunuyoruz. Bu itibarla gururluyuz, umutluyuz, azim ve kararlılık doluyuz. Büyük Kurultayımız, bir tarafta 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıldönümüne tekabül ederken, diğer tarafta milli beka mücadelemizin dönüm noktalarından birisi olan Afrin'de aynı gün elde edilen tarihi başarıyla taçlanmıştır. Milli mücadelenin destansı ve devasa bir mahsulü olan Türkiye Cumhuriyeti, açtığın yolda, gösterdiğin istikamette, belirlediğin ülküler çerçevesinde varlık ve birliğini sonuna kadar muhafaza edecektir. Bu aynı zamanda MHP'nin de hedefi, taşıdığımız milli ve manevi sorumlulukların ağırlık merkezi, muhterem hatırana ve kurucu kahramanların muazzez anılarına vefa borcumuzdur. Kurduğun devlet elbette payidar olacak, sinesinden doğup, iradesine ve egemenliğine hayat boyu bağlı kaldığın büyük Türk milleti kutlu varlığını sonsuza kadar koruyacaktır. MHP, zatıaliniz başta olmak üzere, bütün silah ve ülkü arkadaşlarınızı, aynı zamanda tüm şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle yad etmektedir. İnancım odur ki, yaktığın meşale asla sönmeyecek, Türkiye Cumhuriyeti tarihi hak ve kazanımlarından asla taviz vermeyecektir. Ruhun şad, mekanın cennet olsun."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.